Jump to content

Bug bunker ?


Houk
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau:Houk
Server:rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului:Mi-am cumpărat bunker, am umplut bară de aprovizinoare de 3 ori (300 total adică) am lăsat-o  scadă bine înțeles și după aceea am farmat din nou  țin  menționez  au trecut cam 12 ore, și am un total de vânzare de 32k păi e normal ? Adică vreau  spun  dacă munceam la orice job făceam mai mult decât atât și totuși am 1.000.000$ pe el bani munciți nu cred  e normal  primesc atât de puțin. Țin  menționez  nu am upgrade-urile făcute dar consider  tot trebuia  câștig ceva...
Screenshot(s):Nu necesită poze.

Link to comment
Share on other sites

Salut ! Trebuie sa ti bagi toate upgrade-urile sa ti produca 50.000$ pe cursa la departare. Un stock se va face in 10 minute si asa o sa faci mai rapid stock-urile. Daca nu ai nici un upgrade, o sa faci un stock in 20 minute si ai ocazia sa faci degeaba aprovizionare, o sa te fure altii deoarece nu ai protectia la bunker. Nu cred ca este nici un bug atata timp cat tu nu ti bagi protectia sa nu fii spart de cineva la aprovizionare sau urmatoarele 2 upp-uri unde o sa ai sansa mai mare sa ti se faca mai rapid stock-urile, adica 10 minute = 1 stock, fara upp-uri, 20 minute. 

 

###O seara frumoasa sa ai si fa bani de toate upgrade-urile ca sa ti produca normal. O sa castigi dupa daca duci curse indepartate pe x25 stock, 50.000$.

Edited by YourCharisma
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.