Jump to content

Apple mai are 10 ani de iPhone, apoi îl va înlocui cu ochelari AR conform unui analist


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Apple mai are 10 ani de iPhone, apoi îl va înlocui cu ochelari AR conform unui analist</b>Cel mai respectat şi reputat analist după care ne orientăm de ani buni deja este Ming-Chi Kuo, iar el este expert în special în produse Apple. Acum vine cu o predicţie cel puţin interesantă, care spune că iPhone-ul mai are 10 ani de viaţă.

 

Cel mai respectat şi reputat analist după care ne orientăm de ani buni deja este Ming-Chi Kuo, iar el este expert în special în produse Apple. Acum vine cu o predicţie cel puţin interesantă, care spune că iPhone-ul mai are 10 ani de viaţă. 

 

Kuo scrie că după acest deceniu telefonul Apple va fi înlocuit de ochelari AR. Apple lucrează la acest proiect de ani buni deja şi zvonurile afirmă că ne va oferi un produs finit în 2023. În paralel lucrează şi la un headset VR şi la un automobil. CEO-ul Apple are o pasiune deosebită pentru AR, pe care pune mare accent de câţiva ani, lucru reflectat de includerea senzorilor LiDAR pe iPad Pro şi iPhone.

 

Apple iPhone a fost primul telefon produs de Apple şi a fost anunţat de Steve Jobs în 2007. A schimbat modul în care ne raportăm la telefoane şi modul în care interacţionam cu ele, prin experienţa tactilă. A inventat şi ideea de "apps" la purtător şi a simplificat experienţa de utilizare a unui smartphone. Teoretic în 2010-2011 viitorul părea să fi sosit devreme, odată cu Google Glass, care părea gata să înlocuiască telefoanele. Problema e că nu a prins la public, se supraîncălzea, încalca intimitatea şi avea autonomie limitată. 

 

Revenind la predicţiile lui Kuo, acesta afirmă că a remarcat o cerere de ABF (Ajinimoto Build-up Film), o componentă vitală pentru headseturi AR. Apple ar vrea să vândă 1 miliard de dispozitive AR în loc de iPhone în 10 ani. Având în vedere că acum există 1 miliard de utilizatori iPhone, aşteptările Apple sunt cel puţin optimiste, dacă nu grandomane. De văzut dacă produsul AR e poziţionat drept un apendice pentru Mac sau iPhone sau utilizat separat.

 

Până la acel produs Apple va încerca marea cu degetul în 2022, cu un headset care combina AR şi VR, cu aceeaşi putere de procesare ca un Mac. Aparent acesta ar fi fost scopul testelor cu procesoare Apple M1, să ne aducă aici. Headset va aduce două ecrane micro LED Sony 4K şi va oferi acces la conţinut VR şi un overlay AR peste realitate. Va integra şi multiple module optice.

Cred că interfaţa va face sau desface acest produs. Mă întreb cum a rămas cu acel brevet care menţiona o imagine proiectată de ochelari Apple direct pe retină.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.