Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Apple avertizeaza furnizorii cu privire la scaderea cererii de Iphone din seria 13


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Apple avertizează furnizorii cu privire la scăderea cererii de iPhone din seria 13

 

Apple a lansat de curând iPhone 13, unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri datorită schimbărilor pe care le-a adus în ultimul timp compania, cât și a funcțiilor de care dispun dispozitivele, însă trecem printr-o perioadă care a afectat multe domenii de activitate.

Potrivit surselor din industrie, Apple și-a informat furnizorii că cererea pentru seria sa de iPhone 13 a încetinit și va reduce în continuare estimările de producție. Anterior, Apple și-a redus estimările de producție de iPhone pentru acest an de la 90 de milioane la 80 de milioane din cauza deficitului de chipset-uri și acum se pare că aceste cifre vor fi revizuite din nou.

Unul dintre marile motive pentru care Apple înregistrează o scădere a cererii este că consumatorii decid să nu cumpere iPhone-uri greu de obținut. În ciuda dificultăților continue, analiștii prevăd un sezon record de sărbători pentru Apple, cu vânzări estimate pentru trimestrul IV de peste 117 miliarde de dolari sau cu 6% mai bune decât în aceeași perioadă a anului trecut. Furnizorii cheie de componente și partenerii de asamblare ai Apple nu au comentat încă această problemă.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.