Jump to content

Philips PH2 a debutat în China; Telefonul rulează Android și vine cu servicii Huawei preinstalate (HMS)


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Philips PH2 a debutat în China; Telefonul rulează Android și vine cu servicii Huawei preinstalate (HMS)</b>Azi a debutat în China smartphone-ul Philips PH2. E vorba despre un model accesibil care rulează Android și este echipat cu serviciile Huawei (HMS). El costă aproximativ 110 euro, iar detalii despre dotările sale avem mai jos. Philips H2 vine cu display

 

Azi a debutat în China smartphone-ul Philips PH2. E vorba despre un model accesibil care rulează Android și este echipat cu serviciile Huawei (HMS). El costă aproximativ 110 euro, iar detalii despre dotările sale avem mai jos.

e09d247a15a8c0d0_413x450.jpg

 

Philips PH2 vine cu display de 6.2 inch în diagonală, LCD, cu rezoluție 720p+ și aspect 19:9. În față observăm un notch care ascunde o cameră selfie de 5 MP prin intermediul căreia se poate debloca telefonul, deși există aici și un senzor pentru amprente lateral.

Chiar dacă vorbim despre un telefon accesibil, Philips a ales să integreze un panou din sticlă mată în spate. Setup-ul foto este dual, terminalul aducând o cameră principală de 13 MP la care se adaugă una de 2 MP. Totuși, avem limite aici, smartphone-ul filmând doar la calitate 720p.

La interiorul lui Philips PH2 regăsim un procesor Unisoc Tiger T310, un cipset quad-core fabricat pe un proces de 12 nm cu GPU PowerVR GT7200. El vine și cu 4 GB de memorie RAM, are parte de 128 GB de stocare și slot dedicat pentru cardurile microSD. Bateria este o unitate de 3900 mAh, iar terminalul se încarcă printr-un port USB-C. 

După cum spuneam, acest telefon rulează Android, însă vine cu serviciile Huawei instalate din fabrică. Nu sunt mențiuni cu privire la un eventual update spre HarmonyOS, însă nu e clar nici despre ce versiune Android vorbim. Terminalul are jack de 3.5 mm pentru căști și suportă conectivitate 4G dual-SIM. Merită menționat că e pentru prima dată când un smartphone de la o companie third party sosește cu servicii HMS preinstalate.

061428a25ea7986d_592x289.jpg

 

Cel mai probabil acest model nu va părăsi China, dar merită urmărit pentru a vedea cum evoluează Huawei Mobile Services în cazul producătorilor third party. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.