Jump to content

În 2021, Brave a ajuns la 50 de milioane de utilizatori, un record impresionant

Recommended Posts

Brave logo

Brave s-a făcut remarcat în calitate de browser privacy-based care oferă utilizatorilor o experiență de navigare lipsită de bătăi de cap și de urmărirea activității online. Îl folosesc și eu și mă declar foarte mulțumit. De fapt, acesta era în trecut modul principal de a asculta muzica pe YouTube în fundal datorită ofertei sale generoase de setări. Brave este orientat către securitate, este foarte talentat și ca ad-blocker și are cam tot ce au celelalte motoare de căutare populare tip Microsoft Edge și Chrome, pentru că Brave însuși este construit pe Chromium.

Diferența dintre acest browser și celelalte este lipsa oricărui tracker care îți colectează și partajează datele spre companii third-party cum ar fi giganții erei noastre (Google/Microsoft). Brave a crescut în ochii lumii mai ales de când am început să ne confruntăm cu breșe de securitate din ce în ce mai frecvente. Astfel, soluții ca aceasta sau DuckDuckGo devin ușor-ușor pe placul maselor. Iar asta a contribuit la o creștere impresionantă a numărului de utilizatori.

În decursul a cinci ani, Brave a trecut de la un browser oarecum „catchy” folosit de 1.2 milioane de internauți la un record absolut, adică 50 de milioane de utilizatori  lunari în decursul anului trecut. O valoare aproape dublă față de cei 24 de milioane de utilizatori reperați în 2020. În plus, compania a observat că 2021 a fost anul în care Brave a avut la activ 15.5 milioane de utilizatori zilnici, iar versiunea mobile a acestuia a fost descărcată de peste zece milioane de ori.

Brave

Trecerea pe Brave este una din cele mai înțelepte decizii

Da, este un milestone impresionant, în special dacă ne gândim la un browser relativ micuț, care nu se bucură de atenția pe care o au jucătorii mari (știți voi la care mă refer). Soluția se bucură de actualizări frecvente, iar utilizatorii chiar sunt recompensați pentru navigarea pe Internet prin intermediul acesteia. Brave îi lasă să-și susțină în mod direct creatorii de conținut.

Avem de-a face cu un browser benefic și transparent, adică unul care prezintă 1.3 milioane de creatori de conținut și profiluri verificate, crescute cu 30% la începutul acestui an. Plaja este diversă și acoperă YouTube, Twitter, Twitch și multe altele. Desigur, cea mai bună parte a sa rămâne în continuare blocarea advertising-ului excesiv, iar noi putem obține BAT (basic attention-token), în vreme ce Brave și-a crescut valoarea pe piață de patru ori în ultimele 12 luni,

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.