Jump to content

CLEO + SAMPFUNCS


SPWN
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Versiunea cleo pe care ți-o recomand este 4.3 și o poți descărca de aici -> CLEO Library :: Download Center

Derulezi până la arhivă și descarci primul element:

image.thumb.png.d9ed8bbfdde0c044c4af0d19c4740703.png

 

Cât despre sampfuncs, îl poți descărca de aici -> [ASI] SAMPFUNCS - CLEO/SAMPFUNCS - B-Zone Community

Recomand selectarea versiunii sf_3_3_bin.rar, fiind compatibilă cu toate modurile, dar înainte de a o descărca, oprește temporar protecția în timp real a antivirusului, deoarece îl va percepe drept virus, deși nu este. Există și o versiune mai recentă a sampfuncs-ului pe care nu o mai atacă antivirusul, dar aceea nu este compatibilă cu foarte multe moduri, deci nu ți-o recomand. De asemenea, s-ar putea din când în când ca antivirusul să-ți carantineze sampfuncs-ul sf_3_3_bin chiar și după ce l-ai instalat, dar apeși pe notificarea de la antivirus, accesezi carantina și îl scoți de acolo (nu recomand să oprești mereu protecția în timp real, pentru că are beneficiile ei generale în ce privește securitatea cibernetică).

 

Notiță: Dacă te sâcâie dialogul de actualizare a sampfuncs-ului, care îți pune la alegere variantele „Da” și „Nu” la fiecare conectare, [...]

image.png.2774747c3df1f75da76bb37ad021aa84.png

 

[...] poți opri asta din consolă. Odată conectat la server, apeși tasta ` (cea din fața cifrei 1), apeși pe cele 3 punctulețe de sus-dreapta [...]

image.thumb.png.14c9a2e1837f59170f0ed87791bf68a1.png

 

[...] și în acea listă debifezi verificarea automată a versiunii (a doua - Automatically check for updates), ca și cum setezi în browser să nu te mai întrebe dacă îl setezi ca implicit. Își va face efectul de la următoarea conectare încolo.

 

Pentru ajutor în situațiile viitoare, simte-te liber să accesezi secțiunea Questions and Answers (click).

Nu va fi nevoie să folosești vreun model de postare.

 

Edited by dabro.pdf
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.