Jump to content

ViewSonic lanseaza noi monitoare de gaming


Recommended Posts

Viewsonic Elite 1

 

Monitoarele profesionale de gaming ViewSonic ELITE vin echipa cu tehnologia Mini-LED si cu diagonale de la 27″ pana la 34″.

În jocuri, calitatea imaginii este cea mai importantă. Pe măsură ce jucătorii solicită detalii mai avansate și claritate în joc, monitoarele noastre Mini-LED ELITE depășesc grafica actuală de gaming, oferind funcții de joc îmbunătățite și tehnologie inovatoare. Sperăm să împingem granițele display-urilor de gaming la nivelul următor.

 

a declarat Oscar Lin, Director General al Monitor Business la ViewSonic.

Monitorul ELITE XG272G-2K cu o diagonala de 27” permite fluiditate în joc, dispunând de funcții avansate NVIDIA G-SYNC ULTIMATE și rata de reimprospatare de 300Hz. Utilizează tehnologie
de afișare cu oxid de indiu, galiu și zinc (IGZO) pentru o densitate mai mare a pixelilor și culori impecabile. Folosind VESA DisplayHDR 1000 și gama de culori 95% DCI-P3, jucătorii se bucură de o experiență realistă, culoari intense și claritate.

 

ELITE XG321UG cu o diagonala de 32” este echipat cu tehnologia NVIDIA G-SYNC ULTIMATE, un timp de răspuns de 3ms (OD) și o rata de reimprospatare de 144Hz, oferind fluiditate în gaming. Luminozitatea și fidelitatea culorilor sunt asigurate de tehnologia cuantum dot, VESA DisplayHDR 1400, rezoluția 4K UHD, gamă de culori Adobe RGB de 99% și o profunzime a culorilor de 10 biți. Pentru a asigura o reproducere precisă a culorilor, monitorul este pre-calibrat din fabrică la Delta E < 2.

 

Viewsonic Elite 2

 

ELITE XG341C-2K este cel mai rapid monitor de gaming Mini-LED, cu ecran curbat de 34”, rata de reimprospatare de 200Hz (overclockat), timp de răspuns de 1ms (MPRT) și AMD FreeSync Premium Pro. Monitorul WQHD oferă fluiditate și luminozitate bună, dispunând de gama de culori DCI-P3 acoperind 97% din spectrul de culori. Curbura monitorului este de 1500R si aceasta oferă o experiență imersivă și realistă de gaming alături de culori uimitoare. Dispune de porturi USB Type-C, dar și HDMI 2.1. Din păcate designul încă nu a fost publicat.

 

Toate cele trei monitoare sunt echipate cu tehnologie de iluminare backlighting Mini-LED. Utilizând 1.152 de zone distincte Mini-LED cu tehnologie local array dimming (FALD), modelele oferă un contrast puternic între cele mai strălucitoare nuanțe de alb și cele mai intense nuanțe de negru, permițând jucătorilor să experimenteze performanțe vizuale de nivel înalt.

ELITE XG272G-2K și ELITE XG321UG acceptă NVIDIA Reflex Analyzer care măsoară delay-ul de la comandă până la acțiune astfel că jucătorii nu trebuie să își facă griji pentru întârzierile din joc.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.