Jump to content

The Last Worker este un joc First Person Aventura pregatit de lansare in acest an


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

The Last Worker

 

Wired Productions și Wolf & Wood au anunțat The Last Worker, o aventură narativă la persoana întâi care urmează să fie lansată pe PC și console în cursul acestui an. Jocul te pune în pielea unui lucrător de la Centrul de îndeplinire a junglei. Este un depozit uriaș care este în mod clar un semn din cap către mega-magazinul Amazon, cu tine ca persoana care de obicei cercetează locul pentru a obține comenzile oamenilor. În timp ce CEO-ul Josef Jüngle este bucuros să ne arate în videoclipul de debut al jocului, este clar că există mai mult decât se vede și, probabil, vom afla mai multe în joc. În mod deliberat, încă nu ni s-a spus mult mai multe despre poveste. Ni se promite „gameplay imersiv” și un joc narativ „spre deosebire de oricare altul”, potrivit informației.

 

 

Vor fi, de asemenea, mai multe finaluri, hotărâte de dileme morale. Jocul se mândrește cu o distribuție vocală incluzând starul Fantastic Beasts Ólafur Darri Ólafsson și Jason Issacs de la Star Trek Discovery. Există imagini bazate pe concepte ale artistului Mick McMahon din anul 2000 d.Hr. și muzica realizată de Oliver Kraus. A lucrat cu artiști precum Adele și Florence and the Machine. Puteți verifica mai jos trailerul de debut al jocului. The Last Worker va ajunge la un moment dat în 2022 pe Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch și PC. Ni s-a spus că va putea fi jucat și în VR prin Meta Quest 2.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.