Jump to content

iPhone 15 Pro va aduce o cameră periscop cu zoom optic 5X, conform unui analist


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>iPhone 15 Pro va aduce o cameră periscop cu zoom optic 5X, conform unui analist</b>iPhone 14 Pro ar urma să scape de breton, optând pentru o bulină în zona de sus şi încă un orificiu mic în dreapta pentru Face ID. Ar trece şi la camere de 48 MP. Acestea sunt informaţiile cunoscute în acest moment cu privire la iPhone-ul

 

iPhone 14 Pro ar urma să scape de breton, optând pentru o bulină în zona de sus şi încă un orificiu mic în dreapta pentru Face ID. Ar trece şi la camere de 48 MP. Acestea sunt informaţiile cunoscute în acest moment cu privire la iPhone-ul din 2022, dar avem şi unele despre cel din 2023.

 

Analistul Jeff Pu a declarat că gigantul din Cupertino testează prototipuri şi sample-uri de componente asociate unei camere telephoto periscopice cu zoom optic 5X. O decizie cu privire la producătorul şi partenerii aleşi va fi luată în mai 2022. Odată aprobate componentele ele vor fi integrate pe "variantele high end de iPhone din 2023", deci pe iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max.

 

Cel mai probabil producătorul lentilei va fi Lante Optics, care va avea o comandă impresionantă de 100 milioane de unităţi. Camerele periscopice nu sunt o noutate, ele datând deja de 3 ani şi având inovaţia împinsă în faţă în special de către Huawei. Ele permit amplasarea unui sistem de oglinzi prismatice în cadrul unui modul foto, care e gândit pe orizontală şi nu verticală, încăpând pe cele mai subţiri telefoane.

 

Cele mai noi iPhone-uri, 13 Pro şi 13 Pro Max ajung la maxim zoom optic 3x. Odată cu zoom-ul optic 5X ar trebui să apară şi cel digital 50X, dacă nu chiar 100X. În acest moment maximul atins de un telefon este zoom optic 10X, disponibil pe Galaxy S21 Ultra şi aparent şi pe S22 Ultra. Ceva de gen a avut şi Huawei P40 Pro+ acum 2 ani.

 

E un prag pe care nu îl vom trece prea curând, iar zoom-ul digital e undeva pe la 120X dacă nu mă înşel. Între timp îl aşteptăm la toamnă pe iPhone 14 Pro cu o cameră de 48 MP, care va aduce şi premiera filmării 8K.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

@ DunHlLL Posts made in vain / for + 1 / off topic (eg: "beautiful post", "I've been looking for this for a long time", "thank you") will be sanctioned with a verbal warning.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.