Jump to content

Mod Super Smash Bros. Ultimate adaugă Crash Bandicoot la joc


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

Comunitatea de modding Super Smash Bros. Ultimate a adus recent în joc un personaj foarte special și iconic, ceea ce este o veste bună, având în vedere faptul că Sora este ultimul personaj oficial pe care Nintendo îl va oferi invitației Super Smash Bros. Ca urmare a sfârșitului DLC-ului jocului, multe personaje pe care fanii și le doreau nu vor mai intra în curând pe câmpul de luptă. Din fericire, jucătorii folosesc modurile ca o modalitate de a-și adăuga mascota preferată la Super Smash Bros. Ultimate, iar Crash Bandicoot este cel mai recent personaj pe care moderii l-au făcut jucabil.

 

Modul Crash Bandicoot este inițial de la creatorul Mastaklo, dar cel mai recent mod de la S77 revizuiește personajul cu o suită de upgrade-uri. De exemplu, Crash are acum propriul set de mișcări unice bazate pe serie, cum ar fi un atac Aku Aku. Aspectul vizual al lui Crash primește texturi îmbunătățite, iar acum are animații unice pentru poziția sa inactivă și alergarea. Are chiar și propriul ecran de victorie cu un crainic personalizat asemănător Smash. Odată cu adăugarea acestui nou personaj, S77 și-a luat timp să creeze o pălărie special pentru Kirby atunci când își folosește capacitatea de copiere asupra lui.

 

 

Crash Bandicoot este un personaj deținut de Activision pe care jucătorii îl solicită de ani de zile pentru seria Super Smash Bros. Din fericire, S77 a făcut din greu să-l aducă în Super Smash Bros. Ultimate cât de fidel l-au permis instrumentele de modificare. Totuși, comunitatea de modding pentru serie nu face doar personaje personalizate. Această subsecțiune a bazei de fani Smash Bros. creează, de asemenea, modificări care îi ajută pe jucătorii din scena competitivă să se exerseze și să înțeleagă complexitățile jocului.

 

Două exemple în acest sens sunt modurile 20XX și Project Slippi pentru hit-ul GameCube din 2001 Super Smash Bros. Melee. În timp ce S77 și-a luat timp pentru a crea aspectul și setul de mișcări ale lui Crash, el folosește în principal trusa unui alt personaj din joc: Dr. Mario. De la greutatea personajului la atacurile sale speciale, Crash are multe asemănări cu Dr. Mario.

 

De exemplu, în loc să arunce o pastilă în adversari, Crash își va arunca merele semnături. Astfel, jucătorii vor descoperi că personajul modificat se simte ca acasă ca parte a listei masive a jocului. În ciuda faptului că împărtășește multe caracteristici cu Dr. Mario, S77 a depus atât de mult efort în mod, încât Crash nu se simte deloc deplasat. Fanii seriei Crash Bandicoot vor găsi că acest mod este o experiență încântătoare și o îmbunătățire a unui joc de luptă deja puternic.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.