Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Destiny 2 Bringing Back Devil's Lair Nightfall and Team Scorched Next Week


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

Fiecare resetare săptămânală pentru Destiny 2 oferă întotdeauna ceva de urmărit, iar săptămâna viitoare le va oferi jucătorilor câteva surprize pentru activitățile playlistului. Cu închiderea sezonului care se apropie rapid, jucătorii vor dori să urce săptămâna viitoare pentru a profita de ceea ce oferă. Resetările săptămânale ale lui Destiny 2 modifică articolele Eververse puse în vânzare, reîmprospătează lista de redare cu recompense puternice și de vârf și rotesc hărțile și misiunile listelor de redare. Resetarea din 25 ianuarie va aduce jucătorilor o lovitură familiară ca Nightfall prezentat și un mod de joc Crucible preferat de fani: Devil's Lair și Team Scorched.

 

Noaptea prezentată săptămâna viitoare va fi lovitura clasică Destiny 1 Devil's Lair în gloria sa reluată. În plus, jucătorii care se bucură de PVP-ul lui Destiny 2 se pot lansa în infernul de foc care este modul de joc Team Scorched. O altă surpriză este că săptămâna va avea o reputație dublă pentru jucătorii care vor să intre în Gambit. Astfel, săptămâna aceasta este perfectă pentru a termina aurirea titlului Dredgen sau pentru a se concentra pe achiziționarea ornamentului Gambit pentru lansator de rachete Ascendency. Dincolo de listele de redare, jucătorii se pot aștepta și la o rotație în provocările săptămânale de raid, simulările lui Clovis Bray și alte activități de destinație.

 

image.png

 

The Devil's Lair Nightfall va lansa pușca de fuziune Plug One.1 și pușca de lunetist Uzume RR4. Jucătorii care doresc să cultive Nightfall vor dori să ridice mai multe role de arme. Pentru Plug One.1, Feeding frenzy și Reservoir Burst sunt o opțiune de top pentru partea PVE a jocului, în timp ce o rolă cu Under Pressure și Kickstart este bună pentru PVP. Jucătorii care caută Uzume RR4 vor dori Triple Tap și Vorpal Weapon pentru PVE și Snapshot și Vorpal Weapon/Demolitionist pentru PVP. Dacă cultivarea Nightfall nu este ceva care îi interesează pe jucători, atunci Team Scorched este un mod bun de folosit pentru jocuri ocazionale.

 

În timp ce Crucible va fi distractiv cu modul de joc Team Scorched care își face apariția, Devil's Lair Nightfall este destul de consumator de timp pentru cei care doresc să lucreze la armele din această săptămână. Această lovitură la dificultatea Grandmaster poate dura între 25 și 30 de minute, dar deoarece această lovitură are o serie de locuri bune în care să rămână protejat, o echipă de pompieri coordonată nu ar trebui să găsească această lovitură deranjantă - mai ales când rulează arcuri de supraîncărcare și un vrăjitor de stază.

 

Având în vedere expansiunea Witch Queen la aproape o lună distanță, acum este și cel mai bun moment pentru a începe să vă aprovizionați cu materiale de final de joc, cum ar fi Ascendant Shards sau Enhancement Prisms. Jucătorii care sunt deja pregătiți se vor bucura însă în modul Crucible din această săptămână. Destul de curând, Bungie va încheia sezonul și toată lumea va afla ce se va întâmpla cu Savathun, principalul antagonist al următoarei expansiuni.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.