Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RuneScape își obține propriile jocuri de masă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

RuneScape este unul dintre bunicii genului MMORPG, fiind astăzi unul dintre cele mai longevive jocuri de pe piață de la debutul său în ianuarie 2001. RPG-ul, cândva bazat pe browser, a văzut multe versiuni alternative pentru baza sa uriașă de jucători, între Old. School RuneScape le oferă jucătorilor experiența clasică din 2006 și DarkScape de scurtă durată, oferind jucătorilor o experiență mai bazată pe PvP.

 

Acum, dezvoltatorul Jagex a făcut echipă cu dezvoltatorul de jocuri de societate Steamforged Games pentru a lansa nu doar unul, ci două jocuri de masă pe parcursul anului 2022. Colaborarea Steamforged Games cu Jagex este cea mai recentă dintr-un șir lung de colaborări care aduc unele dintre cele mai mari francize de jocuri într-un mediu de masă. Juggernaut-ul de jocuri de masă a creat anterior jocuri de societate bazate pe seriale precum Monster Hunter World și Dark Souls și, cel mai recent, a finalizat o campanie Kickstarter de mare succes pentru un joc de masă Resident Evil 2, care a strâns peste 1 milion GBP la începutul acestui an. Acum, dezvoltatorul și-a pus ochii pe lumea Gielinor și RuneScape cu planuri de a lansa atât un joc de masă, cât și o carte de bază RPG de masă în acest an.

 

Cele două adaptări RPG vor prezenta multe dintre cele mai populare personaje și locații ale RuneScape, permițând unui grup de până la cinci jucători să provoace misiuni clasice din RuneScape și să aducă aventurile din lumea lui Gielinor acasă. Jucătorii vor putea să creeze și să îmbunătățească echipamente, să interacționeze cu NPC-uri și să îndeplinească o varietate de misiuni secundare inspirate de clasicul MMORPG. Jocul de masă se va lansa cu o campanie Kickstarter mai târziu în acest an, în timp ce cartea de bază RPG de masă va fi lansată direct în magazine.

 

image.png

 

Cartea de bază pentru jocurile de rol de masă va fi în special pe deplin compatibilă cu cărțile de bază din ediția a cincea Dungeons and Dragons, permițând maeștrilor din temnițe să integreze fără probleme elemente ale RuneScape în campaniile lor. CEO-ul Jagex, Phil Mansell, a fost optimist cu privire la proiect, exprimându-și entuziasmul față de proiectul Kickstarter „care implică comunitățile RuneScape”, în timp ce Mat Hart, CCO Steamforged, credea că „universul bogat RuneScape se va traduce frumos” într-un mediu de masă.

 

RuneScape s-a extins semnificativ de la originile sale bazate pe browser în ultimii ani, cu jocul de societate Steamforged, doar cel mai recent efort de la Jagex. Într-un interviu acordat Game Rant în iulie anul trecut, mai mulți angajați Jagex au vorbit despre tranziția versiunii mobile a lui Runescape într-o versiune multiplatformă și, în septembrie anul trecut, Jagex a colaborat cu creatorul popularului mod RuneScape RuneLite HD pentru a face versiunea HD disponibilă pentru toți. jucători. Viitorul joc de masă al lui Steamforged va oferi fanilor pasionați ai RuneScape un alt mod de a experimenta lumea Gielinor și de a-și crea propriile aventuri.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.