KOPPEN Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Nick-ul tau: Koppen Server: 2 Descrierea bugului: Imi apare 2 skinuri de CJ in lista. Screenshot(s): Imgur: The magic of the Internet Nu pot zice ca aceasta ar fi vreun bug sau ceva sau ca imi apare doar mie din diferite motive sau ca ar aparea la mai multe persoane, dar e ciudat Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted February 1, 2022 Author Share Posted February 1, 2022 PS: Cand selectez pe unul dintre cele 2 skinuri, ambele mi se ataseaza, adica nu as zice ca ar fi ceva vizual avand in vedere ca mi-l pot seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Îți apare skinul de două ori pentru că îl ai cumpărat de două ori (nu mă întreba cum, n-am idee). E vreun skin platinum pe care nu-l deții ca să-l pun în locul unuia dintre cele două? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted February 2, 2022 Author Share Posted February 2, 2022 2 hours ago, Kelton said: Îți apare skinul de două ori pentru că îl ai cumpărat de două ori (nu mă întreba cum, n-am idee). E vreun skin platinum pe care nu-l deții ca să-l pun în locul unuia dintre cele două? Daca m-ati fi intrebat pe mine daca l-as fi cumparat de 2 ori, v-as spune ca chiar nu imi aduc aminte sau poate nici nu am observat cum s-au dus inca 1,090,000$ Unul dintre skin-urile platinum pe care inca nu l-am achizitionat este skin-ul cu ID-ul "305". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Ți-am înlocuit unul dintre skinuri cu 305. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts