Jump to content

Redmi Buds 3 Lite scurt review

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Redmi Buds 3 Lite (1)

Căștile au devenit un accesoriu util în viața noastră de zi cu zi, iar cele de tip buds cu atât mai mult datorită dimensiunilor și a portabilității crescute.

Buds 3 Lite proaspăt lansate de Redmi, divizia de buget a celor de la Xiaomi, sunt o soluție accesibilă pentru cei care caută o pereche de căști potente fără a plăti un preț exagerat.

Designul acestora este minimalist și sunt realizate din plastic. Nu avem nici un logo prezent pe ele și nici vreo linie modernă. S-a optat pentru un aspect rudimentar. Sunt certificate IP53 astfel că pot fi folosite cu ușurință și în timpul antrenamentelor solicitante de la sala sau în timpul unei alergări pe ploaie.

Sunt echipate cu control tactil sensibil. Pentru a schimbă melodia sau pentru a răspunde la telefon este suficient să atingeți de două ori suprafață uneia dintre căști. Pentru a reda sau opri muzica sunt necesare trei atingeri.

În materie de utilizare, acestea stau confortabil în urechi și nu sunt deranjate nici după o purtare îndelungată. Le-am folosit pentru ascultat muzică la alergat, în timpul lucrului, pentru vorbit la telefon și am ascultat mai multe podcasturi. Au o ergonomie plăcută care nu va deranja la o utilizare îndelungată. O singură dată s-a întâmplat că una din căști să îmi cadă din ureche și asta a fost pentru faptul că nu am așezat-o eu cum trebuie.

Redmi Buds 3 Lite (4)

Calitatea sunetului este bună și constantă indiferent de tipul activității desfășurate cu ajutorul acestora. Sunt dotate cu tehnologie pentru reducerea zgomotului care identifica și extrage vocile umane pentru a reduce zgomotul de fond.

Conectarea se face prin intermediul Bluetooth 5.2 și semnalul are o rază de acțiune de 10m. O singură încărcare permite un timp de operare de 5 ore.  În utilizarea mea cea mai lungă, după o încărcare completă, le-am folosit puțin peste 4 ore și au funcționat fără probleme.

Încărcarea acestora se realizează în momentul în care sunt așezate în carcasa care le prinde cu ajutorul unor magneți, iar carcasa se încarcă prin intermediul unui port USB tip C. Cablul de încărcare nu este inclus în pachet.

Odată imperecheate cu telefonul mobil sau orice alt dispozitiv audio, în momentul în care sunt scoase din carcasa acestea se conectează automat la cel mai recent dispozitiv cu care au fost folosite.

Le găsiți în oferta PcGarage la prețul de 130Ron – primiți o pereche de căști cu sunet bun, autonomie de încredere și confortabile în utilizare. Un pachet basic bun pentru majoritatea utilizatorilor casual.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.