Jump to content

Bug despawnare bicicleta

PROKOP

Recommended Posts

Nick-ul tau: Koppen
Server: 2
Descrierea bugului: Am incercat sa-mi despawnez bicicleta (mtb), insa sistemul mi-a zis ca nu o pot despawna atat timp cat este variata, i-am dat /repair, nu merge la bicicleta, m-am dus la PNS, a reparat-o. Inainte sa ma duc la PNS sa o repar, am incercat sa o distrug de toate gardurile, poate lua foc :) sau puteam sa ii dau /repair din job, si nu a fost nici una nici alta, mi-a scos un punct de asigurare din 5 si deja scadea pe -, adica daca o mai loveam mai departe scadea in - pe /dl.

Ce vreau sa zic defapt?
Ei bine e aiurea sa pot repara bicicleta doar la PNS, ar fi ok daca as putea sa o repar si din comanda de job. Pe langa asta ar trebui sa ia si aceasta foc, nu sa scada hp-ul pe - si la fel sa imi scoata si un punct de asigurare.

Daca nu ma duceam la PNS, nu se mai reseta HP-ul la bicicleta presupun.
Screenshot(s): Imgur: The magic of the Internet

*Pot sa refac bug-ul cu mai multe dovezi daca nu ajung cele de sus.

• PROKOP changed the title to Bug despawnare bicicleta

Bicicletele au propriul mod în care funcționează iar asta e direct din samp, de aceea încă funcționa cu hp pe minus și de aceea bicicletele nu ard/explodează.

Cel mai probabil s-a evitat adăugarea posibilității de-a repara bicicleta ca mecanic pentru a evita anumite abuzuri.

E un bug ce raportezi tu, dar e un bug al sampului. Vom vedea dacă se poate face ceva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.