Jump to content

Un nou teaser confirmă camera cu obiectiv de 35mm de pe Nubia Z40 Pro, cu senzor custom Sony IMX787

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Un nou teaser confirmă camera cu obiectiv de 35mm de pe Nubia Z40 Pro, cu senzor custom Sony IMX787</b>În ultimele săptămâni am aflat detalii și despre flagship-ul Nubia Z40 Pro, un terminal așteptat cu procesor Snapdragon 8 Gen1 la interior, cât și cu un sistem de răcire avansat. De asemenea, acesta pune accentul pe capitolul cameră

În ultimele săptămâni am aflat detalii și despre flagship-ul Nubia Z40 Pro, un terminal așteptat cu procesor Snapdragon 8 Gen1 la interior, cât și cu un sistem de răcire avansat. De asemenea, acesta pune accentul pe capitolul cameră și am avut anterior mențiunea unei camere foto principale cu obiectiv de 35mm și senzor custom Sony IMX787. Azi vine un nou teaser care confirmă această dotare. 

În imaginea de mai sus putem vedea doar o mică parte din modulul foto spate, doar ceea ce contează mai mult și anume camera cu obiectiv de 35mm, care are și inscripția dedicat chiar lângă. Apare și mențiunea stabilizării optice OIS, iar legat de IMX787, acesta va fi un senzor premium destinat zonei smartphone, capabilă de a livra fotografii la 50 mpx. Are deschidere f/1.6 și mărime de 1/1.3 inch. 

Nubia Z40 PRO

Senzorul are o lungime focală ideală pentru fotografierea de evenimente, portrete cât și imagini "de stradă". Nu este clar câte camere va avea în total noul smartphone de la Nubia, dar vedem cel puțin încă una deasupa acestui modul principal. Apare în imagine și bliț-ul dual-tone alungit și încă o dată avem mențiunea unei lansări în februarie.

Data debutului nu s-a decis încă și vă reamintesc faptul că acest Z40 Pro va avea și procesor Snapdragon 8 Gen1. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.