Jump to content

The Mafia

StathamRO
 Share

Recommended Posts

Ce pot sa zic..l-ai copiat aproape perfect.Hai ma nene,e greu sa vi cu ceva nou ? preferati sa copiati ce a facut altu si sa va dati mari cu munca altora ? rusine..

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ce pot sa zic..l-ai copiat aproape perfect.Hai ma nene,e greu sa vi cu ceva nou ? preferati sa copiati ce a facut altu si sa va dati mari cu munca altora ? rusine..

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Florin si tu ai copiat videoclipul casa loco - la mall , ce iti era greu sa vi cu o idee ? Trebuia sa copy ce fac alti ? Pff.. Comentari aruncate aiurea.

Ideea cu Baieti Buni nu cumva a venit dintr-un serial ? Iah asa zice'am zis eu OriJinal

Idem florinacyo + ca nu ti-au iesit efectele asa cum trebuia sa fie sau nu ai stiut sa le faci asa. :))

Rusine..

Vreau sa te vad pe tine cum faci filmul si pe urma vorbim..Altceva nu te-am vazut sa faci decat sa ii dai dreptate lu florinacyo,asa ca lasa-ne cu pupincurismul tau si o sa vorbim dupa ce o sa faci si tu macar un film

si in plus filmul lui este facut in single-player

Edited by F4LhNk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.