Jump to content

HUAWEI anunță căștile wireless FreeBuds 4E cu ANC, Bluetooth 5.2 și drivere de 14.3 mm


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>HUAWEI anunță căștile wireless FreeBuds 4E cu ANC, Bluetooth 5.2 și drivere de 14.3 mm</b>Pe lângă smartphone-ul HUAWEI P50E anunțat în cadrul evenimentului de pe 16 martie, compania chineză a prezentat și alte noutăți precum este cazul căștilor FreeBuds 4E. Acestea vin în completarea seriei, după variantele FreeBuds 4 și 4i

 

 

 

Pe lângă smartphone-ul HUAWEI P50E anunțat în cadrul evenimentului de pe 16 martie, compania chineză a prezentat și alte noutăți precum este cazul căștilor FreeBuds 4E. Acestea vin în completarea seriei, după variantele FreeBuds 4 și 4i, având design in-ear dintr-o bucată (fără dopuri din silicon), dar oferind totuși sistem hibrid de anulare activă a zgomotului de fond.

 

Căștile dispun de un sistem ANC cu două microfoane, au drivere dinamice de 14.3 mm și optează pentru un design in-ear semi-open pentru o mai bună circulație a aerului și o experiență de purtare mai confortabilă. Aflăm că după activare, tehnologia de anulare adaptivă a zgomotului poate identifica anatomia canalului urechii și condițiile de purtare pentru a livra cea mai bună anulare posibilă.

 

HUAWEI FreeBuds 4e

 

Huawei FreeBuds 4E oferă control prin gesturi touch și avem latență scăzută pentru gaming, detecție la purtare și certificare IPX4 pentru rezistență la picături de apă. Cutiuța de transport/purtare are baterie de 410 mAh care livrează o autonomie totală de până la 14 ore cu ANC, sau 22 ore fără ANC activat.

 

Pe fiecare cască se află o baterie de 30 mAh care asigură o autonomie de 2.5 ore cu ANC activ sau 4 ore fără. Există aici și alimentare rapidă, astfel că după 15 minute primim autonomie de 2.5 ore playback. Căștile vin pe gri, alb sau roșu și costă 100 de euro în China. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.