Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ceasul OnePlus Nord se va lansa în curând şi ar putea costa sub 100 de euro


AIM Horia
 Share

Recommended Posts

<b>Ceasul OnePlus Nord se va lansa în curând şi ar putea costa sub 100 de euro</b>OnePlus e aşteptată să aducă noi produse în seria Nord şi nu doar telefoane, ci şi purtabile. E vorba despre un aşa numit OnePlus Nord Watch, de care am mai auzit şi care apare astăzi într-o nouă scăpare. Pentru început aceste produse vor sosi

 

OnePlus e aşteptată să aducă noi produse în seria Nord şi nu doar telefoane, ci şi purtabile. E vorba despre un aşa numit OnePlus Nord Watch, de care am mai auzit şi care apare astăzi într-o nouă scăpare. Pentru început aceste produse vor sosi în India şi am putea vedea inclusiv căşti OnePlus Nord.

În 2022 a debutat până acum din această seria doar OnePlus Nord CE 2, dar zvonurile au arătat recent că ni se pregăteşte şi un Nord CE 2 Lite, dar şi un Nord 3 şi un Nord 2T. Cei de la 91Mobiles, site din India care a avut multe exclusivităţi în ultima vreme a descoperit că se pregăteşte şi un ceas OnePlus Nord Watch. El va sosi în India în curând, posibil alături de Nord 3 şi cu un preţ sub 100 de euro, sau poate chiar mai jos de atât.

 

Ar trebui să vină cu un ecran tactil rotund, de cel puţin 1.3 inch, dar nu băgăm mâna în foc că va fi un AMOLED la această sumă. Va include totuşi senzor de puls, senzor SpO2, pedometru şi monitorizare somn. De asemenea va permite controlarea playback-ului muzical şi a camerei de pe telefon, va oferi notificări, alertă de sedentarism şi va include multiple moduri de sport.

 

În acest moment se află pe piaţa doar purtabilul OnePlus Watch, care e într-o zonă superioară de preţ şi vine cu 110+ moduri sport, apelare via Bluetooth şi senzor pentru saturaţia oxigenului din sânge. Mai există şi un OnePlus Band, brățară de fitness din zona mai accesibilă. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.