Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Sherlock Holmes: Fiica diavolului sosește de astăzi pe Nintendo Switch

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

Dezvoltatorul ucrainean Frogwares a anunțat că aventura din 2016 Sherlock Holmes: The Devil's Daughter a venit astăzi pe Nintendo Switch. Această intrare din serie te pune în pielea celebrului detectiv într-o aventură supranaturală. „Ceva întunecat și sinistru stăpânește Londra, care are, de asemenea, o legătură foarte strânsă cu viața personală a lui Sherlock.

Dar este doar fum și oglinzi de la escrocii vicleni sau este ceva cu adevărat supranatural în joc aici? întreabă informația. Te vei confrunta cu o poveste care se desfășoară în mai multe cazuri, punându-ți sarcina de a echilibra logica, instinctul și superstiția. În special, jocul vă permite să explorați liber mai mulți vecini din Londra într-un mod liber.

Am revizuit jocul în 2016 pe versiunea inițială și i-am dat un 7 din 10 solid. CEO-ul studioului, Wael Amr, a dat și o declarație, dat fiind că studioul are sediul în Ucraina, în prezent devastată de război.

„Cuvintele nu pot surprinde cu adevărat cât de mândru și umilit sunt de această echipă. A putea lansa orice joc este întotdeauna un efort. A face asta în timp ce în țara ta izbucnește un război este aproape de neînțeles. Dar cred că aceasta este acea parte a spiritului ucrainean din care a văzut lumea atât de mult în ultimele săptămâni. Încăpățânat, mândru și lipsit de dorință de a privi șansele și de a renunța.” Puteți consulta un trailer pentru joc mai jos. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter este lansat astăzi pe Nintendo Switch.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.