Jump to content

Sony lansează două noi playere muzicale Walkman! Modelele NW-WM1ZM2 și WM1AM2

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Sony lansează două noi playere muzicale Walkman! Modelele NW-WM1ZM2 și WM1AM2 </b>Probabil mulți au uitat de brandul Walkman al Sony, însă compania îl ține încă în viață, fiind un simbol al măiestriei japoneze și al acusticii de top pentru dispozitive portabile. Prin intermediul GadgetZone.ro aflăm azi că au debutat două noi playere

Probabil mulți au uitat de brandul Walkman al Sony, însă compania îl ține încă în viață, fiind un simbol al măiestriei japoneze și al acusticii de top pentru dispozitive portabile. Prin intermediul GadgetZone.ro aflăm azi că au debutat două noi playere muzicale premium sub seria Signature. Vorbim despre Sony Walkman MW-WM1ZM2 și WM1AM2, modele cu capacitate de descărcare rapidă și streaming, ce rulează Android și au parte de conectivitate WiFi. Detalii avem mai jos.

sony-walkman-2022-2_592x362.jpg

Aceste playere muzicale Walkman sunt gândite pentru o experiență acustică premium. Sunt dezvoltate pe baza unor ani întregi de experiență și măiestrie audio, făcând parte din seria ultra premium Sony Signature, oferind o audiție excelentă și sosind într-un corp bine construit. Ambele aduc un cadru din aliaj de aluminiu pentru a susține o carcasă rigidă, care rezistă la zgomot electric și la alte interferențe, conturând un sunet stabil, de înaltă calitate. 

Conform companiei, Sony Walkman NW-WM1ZM2 livrează o puritate de 99.99% (4N) a carcasei, fiind realizată din cupru fără oxigen placat cu aur. Astfel, fiecare instrument sună ca într-un concert live. Noile dispozitive vin cu un amplificator digital care creează un sunet bogat și o senzație de spațialitate. Avem aici și un condensator de înaltă calitate, FT CAP3, creat de către inginerii Sony și ajustat, fiind integrat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio. Sunetul este astfel fin, iar basul mai puternic, fără a face compromisuri privind calitatea.

NW-WM1AM2_01_592x370.jpg

Avem aici și o mufă pentru căști cu Kimble Kable gros, asemeni player-ului muzical legendar DMP-Z1. Se elimină zgomotul extern, fiind transmise semnale audio de înaltă calitate prin intermediul său. Playerele livrează și o autonomie excelentă, punând la bătaie până la 40 de ore de redare la calitate înaltă - 96kHz FLAC.

Alimentarea se realizează prin intermediul unui port USB-C, asemeni transferurilor, iar NW-WM1ZM2 aduce 256 GB de stocare + slot pentru cardurile microSD. Celălalt model are 128 GB de stocare și slot dedicat pentru cardurile microSD.

Preț si disponibilitate

• NW-WM1ZM2 este disponibil din luna aprilie 2022, la un preț aproximativ de 18.300 de lei
  • NW-WM1AM2 este disponibil din aprilie 2022 și costă aproximativ 6.924 lei

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.