Jump to content

Simona Halep, impresionată de jocul Paulei Badosa. “O mare provocare pentru mine”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

(SP)SPAIN MADRID TENNIS MUTUA MADRID OPEN

 

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) și iberica Paula Badosa (24 de ani, locul 2 WTA) se vor înfrunta în turul doi al turneului pe zgură de la Madrid, transmis în direct pe Digi Sport.

 

Simona Halep - Paula Badosa, în turul doi la Madrid, LIVE VIDEO pe Digi Sport 2

 

În cursul acestei zile, Paula Badosa a învins-o clar pe rusoaica Veronika Kudermetova (25 WTA), scor 6-3, 6-0.

 

În primul tur la Madrid, Simona Halep a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (40 WTA), scor 6-2, 6-3.

 

Simona Halep și Paula Badosa se vor înfrunta în premieră în circuitul WTA. Cel mai probabil, partida va fi programată sâmbătă și va fi în direct pe Digi Sport 2.

 

Românca s-a declarat impresionată de forma Paulei Badosa, care a reușit o ascensiune remarcabilă în circuitul WTA în ultimul an, fiind la cea mai bună clasare din carieră.

 

"Paula este probabil în cel mai bun moment al carierei, va fi un meci greu pentru mine. Trebuie să-mi fac jocul și să dau totul. Nu am nimic de pierdut. Vreau să-mi regăsesc drumul în circuit.

 

Nu îmi e teamă de acest meci, pentru că știu ce înseamnă să înfrunți una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Va fi un meci important, o mare provocare pentru mine", a spus Simona Halep, într-un interviu pentru site-ul WTA.

 

183588490_2845935092401629_4299824758006668833_n

 

  • Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

 

Simona Halep, revigorată de colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Schimbările aduse de antrenor

 

După victoria cu Shuai Zhang, Simona Halep a vorbit despre schimbările aduse de Patrick Mouratoglou în stilul ei de joc. Românca vrea să joace mai agresiv, pentru a combate forța pură a unor adversare.

 

"Simt că pot că relaționez foarte bine cu Patrick, are suficientă putere pentru a mă conduce și aveam nevoie de o persoană care să mă îndrume. Nimeni nu se poate compara cu Serena (Williams) și nu voi face asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, am un stil de joc diferit, am o structură diferită. Ne concentrăm doar asupra lucrurilor pe care trebuie să le facem pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea.

 

Știu că trebuie să fiu mai agresivă, pentru că tenisul s-a schimbat, din punctul meu de vedere, jucătoarele lovesc mingea cu putere. Anumite jucătoare mă depășeau în momentul în care stăteam departe de linia de baseline. Nu aveam suficientă putere pentru a putea replica. Prin urmare, eram învinsă de puterea pură.

 

Acum, fiind mai agresivă, cred că șansele mele au crescut. Împreună am decis această strategie, am încredere totală în Patrick. Anterior, nu am avut încredere în mine că pot să aplic această strategie în fiecare meci. După ce m-am pregătit timp de o lună la academie (n.r. – a lui Patrick Mouratoglou), acum este o abordare mai naturală pentru mine. Evident, mai am nevoie de timp, nu voi aplica această tactică în toate meciurile. Dar aceasta este noua abordare", a spus Simona Halep, într-un interviu pentru site-ul WTA.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.