Jump to content

Un RPG WWE pare să fie anunțat „în curând”

Share

Recommended Posts

WWE RPG

Se pare că un RPG WWE ar putea fi pe cărți, conform ultimului apel al companiei de lupte. După cum a raportat și transcris de Fightful, directorul de brand Stephanie McMahon s-a adresat investitorilor cu privire la performanța WWE 2K22. „Am fost extrem de mulțumiți de relansarea francizei noastre de console de jocuri video premium WWE 2K.

După ce ne-am luat puțin mai mult de un an de pauză pentru a îmbunătăți motorul de joc, am lucrat mână în mână cu partenerii noștri de la Take Two Interactive, ne-am ascultat clienții și fanii și le-am recâștigat încrederea furnizând un joc care le-a depășit așteptările.” McMahon avea să dezvăluie apoi o trăsătură intrigantă spre sfârșitul porțiunii de joc video a apelului.

Ea a susținut că WWE „a semnat recent un nou contract în locul jocurilor de rol, care va fi anunțat în curând”. Nu s-au oferit alte detalii în timpul apelului. Așa că suntem lăsați să speculăm dacă acesta ar putea fi un titlu complet pentru consolă, mobil sau altfel. Cu toate acestea, este cu siguranță intrigant și destul de revoluționar.

WWE 2K20 a avut probleme infamoase, ceea ce a făcut ca WWE 2K21 să fie complet anulat. WWE 2K22 a fost lansat în martie și, conform comentariilor de mai devreme în apel, a obținut cele mai mari scoruri Metacritic din istoria seriei. De asemenea, nu ar fi prima dată când WWE are jocuri în afara genului standard de „simulare”, cu exemple precum pilotul WWE Crush Hour din 2002.

Rețineți, competiția în spațiul jocurilor de lupte se încălzește. Promoția rivală AEW are jocul lor AEW Fight Forever pe drum. Există, de asemenea, alte jocuri RPG de lupte, cum ar fi recent-anunțul WrestleQuest, care vine în această vară. Sperăm că vom auzi mai multe despre acest potențial RPG WWE în curând. Între timp, WWE 2K22 este disponibil acum pe Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.