Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noutăți pentru Lexus UX: sistem multimedia nou și linie de echipare nouă, F SPORT Design


Claude.
 Share

Recommended Posts

Noutăți pentru Lexus UX: sistem multimedia nou și linie de echipare nouă, F SPORT Design - Poza 1

 

Lexus a anunțat o serie de actualizări pentru SUV-ul UX. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou, o linie de echipare nouă, numită F SPORT Design și o caroserie mai rigidă. Noul model va fi disponibil cu aceste noutăți din vara acestui an. Constructorul nipon a adus mai multe îmbunătățiri importante pentru SUV-ul compact UX. Modelul a fost lansat în 2019 și este oferit cu trei variante de propulsoare: cu motor convențional, hibrid sau electric. Noile modificări vor fi introduse la modelele UX 200 și UX 250h, iar vehiculele cu noile echipamente vor fi comercializate din vara acestui an.

 

Noul Lexus UX introduce un sistem multimedia nou, cu ecrane de 8 sau 12 inch. Rezoluția a fost îmbunătățită, iar ecranul este adus mai aproape de șofer cu 143 de milimetri, pentru o interacțiune mai ușoară. Răspunsul la comenzi este mai rapid, iar sistemul dispune și de un asistent vocal nou.

 

375376l-1000x0-w-559a2419.jpg

 

Vechiul trackpad din zona consolei centrale a fost eliminat, iar comenzile pentru scaunele încălzite au fost mutate în zona manetei pentru cutia de viteze. De asemenea, au fost adăugate două conexiuni USB noi, precum și lumină ambientală în zona consolei centrale.  O altă noutate este linia de echipare F SPORT Design, care aduce un pachet exterior vizual asemănător cu modelul F SPORT.

 

  Linia de echipare nouă aduce accente cromate și negre în jurul grilei, farurilor și geamurilor, precum și jante de 18 inch cu 10 spițe. În acest pachet sunt incluse dotări ca: scaune din piele sintetică, scaune față încălzite, climă automată pe două zone, cameră de marșarier, ștergătoare automate, faruri LED cu fază lungă automată, bare acoperiș finisate în crom și embleme Lexus F.

 

Versiunea UX F SPORT primește suspensie adaptivă variabilă în dotarea standard. Sistemul a fost ușor modificat pentru a reduce vibrațiile și pentru a funcționa mai fluid și mai eficient.  

 

Alte îmbunătățiri aduse lui UX includ o caroserie mai rigidă și modificări minore aduse sistemelor de siguranță activă. Modelele care includ aceste actualizări vor fi comercializate începând din vara acestui an

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.