Jump to content

Zenless Zone Zero este noul R.P.G. de la Genshin Impact dev


 Share

Recommended Posts

Zenless Zone Zero

 

Zenless Zone Zero este un R.P.G de acțiune viitoare. de la miHoYo, studioul din spatele Genshin Impact. Descrierea spune: „Dragi cetățeni, dezastrul sub-Hollow care s-a produs în districtul în care călătoriți a fost limitat. Vă mulțumim pentru cooperare în ultimele zile. Cererea ta de intrare în oraș a fost aprobată.

 

Vă rugăm să vă bucurați de tur! Bun venit în New Eridu!” Nou Eridu, se pare că este decorul pentru Zenless Zone Zero. Și pare să implice o ființă mică asemănătoare iepurelui care poartă o bandană peste gură. Și, de asemenea, o persoană cu o coadă albastră diabolică. Sunt, în pantaloni scurți, tot felul de lucruri care se întâmplă aici. Jocul este programat pentru lansare pe PC și iOS, dar în prezent nu există o dată de lansare.

 

Există totuși o beta închisă. „Shhh… Pentru acei cetățeni care doresc puțină „excitare”, încercați să ascultați asta”, se arată în descriere. „Recrutarea pentru testul Zenless Zone Zero Tuning este deschisă!” Vă puteți înscrie pentru beta pe site-ul oficial al jocului. În alte știri recente miHoYo, Genshin Impact tocmai a avut actualizarea 2.0. Jocul este gratuit și este disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, PC și mobil.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.