Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motorola RAZR 3 va aduce un ecran extern mai mare decât rivalul Samsung Galaxy Flip 4; Ce diagonală are?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola RAZR 3 va aduce un ecran extern mai mare decât rivalul Samsung Galaxy Flip 4; Ce diagonală are?</b>La doar câteva zile distanță de la sosirea primelor fotografii reale cu Motorola RAZR 3, iată că astăzi avem și detalii noi despre acest viitor smartphone pliabil cu clapetă. Potrivit analistului Ross Young cu surse bine stabilite în lanțul furnizorilor

 

La doar câteva zile distanță de la sosirea primelor fotografii reale cu Motorola RAZR 3, iată că astăzi avem și detalii noi despre acest viitor smartphone pliabil cu clapetă. Potrivit analistului Ross Young cu surse bine conectate în lanțul furnizorilor de display-uri, se pare că noul telefon pliabil de la Moto va avea un ecran extern mai mare decât rivalul Galaxy Z Flip 4.

 

Aflăm că vom avea un ecran extern de 3 inch, o creștere de la cei 2.7 inch oferiți de RAZR 5G. Crește și diagonala ecranului pliabil, de la 6.2 inch la 6.7 inch. Pentru Galaxy Z Flip 4 în schimb, se vehiculează un ecran secundar de peste 2 inch, astfel că sunt șanse mici să îl depășească pe Moto la acest capitol.

 

Ce mai descoperim despre Motorola RAZR 3 este faptul că telefonul va avea parte de un design actualizat, renunțând la bărbia caracteristică seriei și adoptând un look mai pătrățos. Ar arăta mai apropiat de Z Flip 3 decât de predecesorul său RAZR 5G.

 

Se schimbă și dotările, astfel că pliabilul va fi unul flagship de această dată, optând pentru procesorul Snapdragon 8 Gen1, 12 GB RAM, 512 GB stocare și o cameră foto nouă. Asta înseamnă că vor crește și prețurile, iar legat de lansare, se vehiculează un debut în iulie-august, asta pe piața din China. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.