Jump to content

Fall Guys devine gratuit și face pasul către noi platforme


 Share

Recommended Posts

Fall Guys devine gratuit și face pasul către noi platforme

 

Mediatonic, studioul deținut de Epic Games, a anunțat că deosebit de popularul joc multiplayer Fall Guys va face tranziția către formatul Free-to-play, urmând să fie disponibil în mod gratuit pe toate platformele, inclusiv Nintendo Switch, Xbox și Epic Games Store.

 

Lansat inițial în vara anului 2020, Fall Guys a trecut deja prin nu mai puțin de șase sezoane de conținut și se pregătește de trecerea la free-to-play, jocul urmând să fie disponibil în mod gratuit începând cu 21 iunie 2022.

 

 

Astfel, fie că veți juca de pe console PlayStation, Xbox, Nintendo Switch sau de pe PC, prin Epic Games Store, veți beneficia de funcționalitate cross-play între toate aceste platforme, party-uri cross-platform și progresie comună prin utilizarea unui singur cont Epic Games.

 

Nu în ultimul rând, jucătorii care deja dețin ediția originală a jocului pentru Steam și PlayStation vor primi automat și viitoarele update-uri (noi sezoane, patch-uri, opțiuni noi etc.). Totuși, jucătorii noi de pe PC nu vor mai putea descărca Fall Guys de pe Steam, jocul urmând să fie disponibil, de acum, doar prin intermediul Epic Games Store.

 

Legacy Pack pentru posesorii jocului, sezon nou și Season Pass

 

De asemenea, vechii posesori ai jocului de pe PlayStation și Steam vor primi, drept semn de mulțumire, un pachet Legacy Pack dacă au pornit sau vor porni Fall Guys până pe 21 iunie 2022. În acest Legacy Pack vor fi incluse un nickname, un nameplate, un costum Regal, un costum Veggie Dog, un costum Feisty Dwarf și Season Pass-ul pentru viitorul Season 1.

 

Da, odată cu lansarea versiunii Free-to-play, numerotarea sezoanelor de conținut pentru Fall Guys o va lua, din nou, de la 1. Astfel, începând cu 21 iunie, acest nou season 1 va aduce noi niveluri, costume și opțiuni de gameplay, progresia comună indiferent de platforma folosită și funcționalitatea cross-play.

 

Fall Guys gratuit

 

Sosirea season 1 va fi acompaniată și de disponibilitatea unui nou Season Pass, o versiune îmbogățită a sistemului clasic de progresie, ce va putea fi achiziționată în schimbul Show-Bucks (noua monedă in-game din Fall Guys). Prin intermediul acestui Season Pass, veți putea câștiga costume noi, precum și alte elemente deblocabile. Iar posesorii pachetului Legacy Pack amintit mai devreme vor primi acest prim Season Pack în mod gratuit.

 

Season Pass-ul din season 1 va include 100 de niveluri ce vor putea fi deblocate, precum și posibilitatea de a câștiga viitorul Season Pass, dacă reușiți să-i deblocați toate treptele. Cei care nu doresc să achiziționeze acest Season Pass vor avea la dispoziție sistemul clasic de progresie, iar Kudos-ul din versiunile anterioare va fi păstrat pentru toți jucătorii.

 

Așadar, începând cu 21 iunie 2022, Fall Guys va fi disponibil în mod gratuit pentru consolele PlayStation, Xbox, Nintendo Switch și pentru PC, prin Epic Games Store. Tot atunci își va face apariția și o versiune nativă pentru PlayStation 5, ce va profita de hardware-ul avansat al consolei pentru a oferi upgrade-uri de performanță și timpi de încărcare mai rapizi.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.