Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Când apar versiunile next-gen ale jocului Hellpoint


 Share

Recommended Posts

Când apar versiunile next-gen ale jocului Hellpoint

 

Publisher-ul tinyBuild și studioul Cradle Games au anunțat că versiunile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S ale jocului Hellpoint vor fi disponibile începând cu 12 iulie 2022. În aceeași zi va fi lansat și expansion-ul The Blue Sun.

 

 

Conform descrierii oficiale publicate de producători, noile ediții pentru PS5 și Xbox Series X vor fi singurele, în afara celei de PC (rulată pe o configurație de top), capabile să ofere rezoluție 4K și un framerate fluent de 60 de cadre pe secundă. Timpii de încărcare vor fi, de asemenea, mult diminuați.

 

Pe lângă update-ul next-gen, va fi lansat și primul expansion pentru Hellpoint – Blue Sun, anunțat încă din vara anului trecut. În această nouă aventură, veți putea explora locații noi, nemaivăzute, de pe stația spațiala Irid Novo, în încercarea de a afla adevărata cauză a cataclismului Merge.

 

Hellpoint este deja disponibil în ediții pentru Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG) și Google Stadia. Posesorii edițiilor pentru PlayStation 4 și Xbox One vor primi, în mod gratuit, update-urile next-gen pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.