Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Shatter Remastered Deluxe va veni la sfârșitul anului 2022


 Share

Recommended Posts

Shatter Remastered

 

Shatter Remastered Deluxe, o versiune reînnoită a jocului din 2009, va veni pe console și PC la sfârșitul anului 2022. Shatter a fost lansat pentru prima dată pentru PlayStation 3 în 2009. A fost un riff foarte fructuos pe Breakout și a fost apreciat de critici. A venit pe PC în 2010 și pe Mac în 2012. Acum a revenit, în formă remasterizată. Vezi mai jos trailerul anunțului:

 

 

Descrierea spune: „Retrăiește clasicul premiat care a redefinit un gen. Shatter revine cu o rezoluție 4K uimitoare, rulând la 120 fps, cu o interfață de utilizare modernizată și îmbunătățiri vizuale multiple. Reexperimentați coloana sonoră originală foarte apreciată, remixată și remasterizată în sunet surround 5.1.”

 

Dezvoltatorul originalului a fost Sidhe, cunoscut anterior ca Sidhe Interactive, un studio din Noua Zeelandă. Aceeași echipă a făcut și GripShift, pentru PSP, o bijuterie absolută. Dezvoltatorul din spatele remasterului este PikPok, care a scris, în urma anunțului: „Profita de mecanica unică „Suge și sufla” pentru a controla unghiul traiectoriei fiecărei mingi pentru atacuri de precizie.

 

Luați puteri esențiale, cum ar fi Unstoppaball și Maneuveraball, pentru a produce daune maxime.” PikPok a descris, de asemenea, „etapele inspirate din SF cu detalii bogate, cu efecte vizuale îmbunătățite care rulează la 4K 120 FPS nativ”. Dacă erai un fan al lui Shatter, noul joc pare să fie atât o explozie de nostalgie, cât și un blaster modern frenetic. Shatter Remastered va veni pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One și PC la sfârșitul anului 2022.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.