Jump to content

Bug Bunker Sale 1.5x la Wheel

E D U
 Share

Recommended Posts

In update log scrie destul de clar "10% - 1.5x Vanzare Bunker pentru 24 ore ~ nu se poate combina cu alte Bunker Boosts / nu poate fi revendicat daca Maratonul este activ." așadar nu poți avea 3x Bunker Boost. Nu este bug, așa a fost sistemul făcut.

Mi-a mai picat o data. 

https://imgur.com/a/GfSTNXR

As dori deci, 2 rotiri inapoi. Mersi

Just now, Tupi said:

In update log scrie destul de clar "10% - 1.5x Vanzare Bunker pentru 24 ore ~ nu se poate combina cu alte Bunker Boosts / nu poate fi revendicat daca Maratonul este activ." așadar nu poți avea 3x Bunker Boost. Nu este bug, așa a fost sistemul făcut.

Pai daca ai Bunker boost-ul activat, sa nu-ti mai dea, nu? De ce iti mai da, daca nu se cumuleaza? La /reward nu-ti mai da daca ai deja activ.

2 minutes ago, E D U said:

Mi-a mai picat o data. 

https://imgur.com/a/GfSTNXR

As dori deci, 2 rotiri inapoi. Mersi

Pai daca ai Bunker boost-ul activat, sa nu-ti mai dea, nu? De ce iti mai da, daca nu se cumuleaza? La /reward nu-ti mai da daca ai deja activ.

Sistemul de reward a fost gândit într-un fel, cel de Roata Norocului în altfel, dacă sunt premii comune la două sisteme nu înseamnă că au fost și gândite să funcționeze la fel.

1 minute ago, Tupi said:

Sistemul de reward a fost gândit într-un fel, cel de Roata Norocului în altfel, dacă sunt premii comune la două sisteme nu înseamnă că au fost și gândite să funcționeze la fel.

Pai si daca imi pica de 10 ori din 10 rotiri, bunker sale, e vina mea, nu?

7 minutes ago, E D U said:

Pai si daca imi pica de 10 ori din 10 rotiri, bunker sale, e vina mea, nu?

Nu a zis nimeni că e vina ta ci ăla este "norocul" tău, poți să apuci și de 20 de ori la rând, e random în funcție de noroc.

13 hours ago, Tupi said:

Nu a zis nimeni că e vina ta ci ăla este "norocul" tău, poți să apuci și de 20 de ori la rând, e random în funcție de noroc.

Tocmai, nu degeaba se și numește roata NOROCULUI. Ai avut nenorocul să-ți pice un lucru care nu ți-e prea util, dar asta nu-l face un bug și nici un motiv de-a rambursa rotirile folosite. E ca în viață, uneori câștigi, alteori pierzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.