Jump to content

Apple distribuie în acest moment actualizarea la watchOS 9, iPadOS 15.7 și tvOS 16


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Apple distribuie în acest moment actualizarea la watchOS 9, iPadOS 15.7 și tvOS 16</b>Ieri seară la ora locală 20 a fost revelionul update-urilor pentru posesorii de terminale Apple, moment în care gigantul din Cupertino a demarat procesul de actualizare global pentru iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch. Despre sosirea lui

 

Ieri seară la ora locală 20 a fost revelionul update-urilor pentru posesorii de terminale Apple, moment în care gigantul din Cupertino a demarat procesul de actualizare global pentru iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch.

 

Despre sosirea lui iOS 16 v-am vorbit pe larg aici, cu mențiunea că procesul de update a fost lent în primele minute, unii având estimate ore bune de așteptare pentru descărcarea noului release, asta din cauza numărului mare de posesori care încercau să facă același lucru.

 

Revenind la subiectul de față, Apple a livrat începând de ieri și actualizările la watchOS 9, tvOS 16, cât și iOS 15.7, respectiv iPadOS 15.7. De ce 15.7 în cazul tabletelor?

 

Pentru că varianta iPadOS suferă o amânare din cauza unor probleme întâmpinate cu funcția de multitasking Stage Manager. Astfel vine o versiune 15.7 menită să rezolve unele vulnerabilități și probleme cu aplicații, la fel ce livrează și iOS 15.7 pe iPhone-uri mai vechi. 

 

Cât despre watchOS 9, acest sistem de operare destinat ceasurilor Apple aduce la pachet noi watch face-uri, notificări redesenate, suport pentru afișarea stadiilor de somn și o nouă aplicație din care poți monitoriza tratamentul cu pastile, plus o opțiune nouă de antrenament în aplicația Workout. Se livrează pe ceasurile Watch Series 4 și modele mai noi.

 

Nu în ultimul rând avem tvOS 16 care aduce suport pentru controllerele Nintendo Joy-Con și Nintendo Pro Controller. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.