Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema InterfaceEditor


AIM slvking
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Probabil cu totii ati auzit de modul ''interfaceeditor'' cu care iti poti modifica interfata jocului (pozitia/culoarea banilor, marimea radardisc-ului, s.a.m.d.). De ceva vreme am o problema cu acest mod si aceea este ca nu isi mai da load in joc pe niciun modpack, am incercat diferite metode de rezolvare (data execute prevention, run as administrator la gta si samp, IEV11, gta full clean fara moduri, etc) insa au fost in zadar. De la ce ar putea fii aceasta problema si cum o pot rezolva daca stie cineva?

 

Multumesc.

Edited by AIM slv
Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Încearcă să descarci alt asi loader, altă rezolvare nu cred că este. În concluzie, nu îți merg modurile ce folosesc codurile .asi

Îți las mai jos link către un asi loader pe care îl poți descărca. Desigur, poți descărca orice alt asi loader doreşti, sunt destule pe internet. 

 

Link: https://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=21709

 

O zi bună!

Edited by Nathen
Link to comment
Share on other sites

Stima! Din ce am citit din problema ta, ar fi din problema modurilor tale care folosesc asi in mare parte. Dupa cum a zis si nathen trebuie sa iti iei un nou asi loader si de asemenea poti incerca sa stergi GTA user files deobicei majoritatea bugurilor se afla de la acel folder. Alte metode banuiesc ca mai exista dar doar la asta m am gandit. Poti incerca si sa revi cu un mesaj daca ti a fost de ajutor.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Incearcă să vezi dacă problema persistă și pe un GTA curat, instalezi CLEO (are asi loader inclus), SAMPFUNCS și InterfaceEditorul, dacă pe GTA curat merge, înseamnă că problema este de la un mod din respectivele modpack-uri.

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.