Jump to content

vivo Y02 sosește cu Android Go la bord și propune un design premium, cu modul foto ceva mai diferit

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>vivo Y02 sosește cu Android Go la bord și propune un design premium, cu modul foto ceva mai diferit</b>Ultimele zile ale lunii noiembrie ne aduc noi telefoane pe piață, iar vivo ne aduce modelul vivo Y02 -  un telefon accesibil cu Android 12 Go la bord și aparent un design "premium". Trebuie spus că am avut varianta Y02s anunțată

Ultimele zile ale lunii noiembrie ne aduc noi telefoane pe piață, iar vivo ne aduce modelul vivo Y02 -  un telefon accesibil cu Android 12 Go la bord și aparent un design "premium". Trebuie spus că am avut varianta Y02s anunțată în această vară, mai precis în luna august. Acum vine și modelul cap de afiș al seriei și descoperim ce livrează în rândurile de mai jos.

vivo Y02

Legat de design, confirm că telefonul arată bine, premium, la prima vedere și îmi place abordarea vizuală pentru modulul camerei foto din spate, mai ales pe acea nuanță de violet (Orchib Blue). Mai vine și pe gri, iar partea arătoasă aici se termină, pentru că zona frontală este reprezentată de  un ecran cu bărbie generoasă jos și un decupaj picătură ca pe vremuri.

vivo Y02

Ca dotări, acest telefon vine cu ecran IPS LCD de 6.51 inch (HD+), are cameră selfie de 5 mpx, cameră de 8 mpx în spate cu bliț LED și aduce un procesor octa-core. Primim 3 GB RAM, 32 GB stocare flash, cât și slot pentru carduri microSD de până la 1 TB.

vivo Y02 are baterie de 5000 mAh care ar reprezenta punctul forte, până aflăm că alimentarea este de doar 10W și se realizează prin microUSB v2.0. Avem jack audio 3.5 mm, iar pentru blocare ne folosim de autentificare facială pentru că nu primim scanne rde amprente.

Prețul este de doar 90 euro. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.