Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nu imi merge Bullet track


MrBoost
 Share

Recommended Posts

Re, revin si eu cu o problema si am nevoie de ajutor. Nu se vad urmele cand tragi trebuie sa schimb sampfuncs sau ce sa fac? Daca da ziceti-mi va rog ce versiune ca nu am timp deloc sa caut va rog, multumesc.

Dovada: 

 

Nu merge acest mod si am versiunea de sampfuncs de pe forum instalata pe forum scrie 5.3.3 dar eu am 5.4.1 idk: 

 

Iar asta este bullet track-ul pe care l-am instat tot de pe forum si nu merge:

 

Link to comment
Share on other sites

E din cauza sampfuncs ului iti trebuie versiune veche nu dinastea noi asa am patiti si eu si depinde de care e .cs sau de celalalt il bagi in locatia corespunzatoare. Iti recomand sampfuncs versiunea 5.2.X daca nu ma insel cauta pe net caci eu nu am voie sa ti las link aici nu imi permite regulamentul.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Orice versiune de SAMPFUNCS o sa ți-o detecteze ca fiind virus deoarece conține librării destul de vechi care de antivirușii zilelor noastre sunt detectate ca și viruși. Trebuie să iți dezactivezi antivirusul, să descarcarci SAMPFUNCS-ul care să iți functioneze BT-track-ul (recomand 5.2.2) iar mai apoi să adaugi folderul cu GTA în lista de excluderi de la antivirus (whitelist), altfel, după ce îl activezi la loc ți-l șterge instant. Altă soluție nu ai.

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.