Jump to content

Xiaomi 13 Ultra va trece la o cameră periscop "impresionantă" conform unui zvonac

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 13 Ultra va trece la o cameră periscop "impresionantă" conform unui zvonac</b>Xiaomi a oferit deja zoom digital 120X pe Mi 11 Ultra şi 12S Ultra, dar la capitolul zoom optic s-a mulţumit doar cu 5X. Acum aflăm că Xiaomi 13 Ultra va aduce un upgrade la acest capitol. Seria Xiaomi 13 a fost deja anunţată cu câteva săptămâni în urmă

Xiaomi a oferit deja zoom digital 120X pe Mi 11 Ultra şi 12S Ultra, dar la capitolul zoom optic s-a mulţumit doar cu 5X. Acum aflăm că Xiaomi 13 Ultra va aduce un upgrade la acest capitol.

Seria Xiaomi 13 a fost deja anunţată cu câteva săptămâni în urmă, dar fără modelul Ultra, care vine de obicei mai târziu. Acum zvonacul indian Kartikey Singh a dezvăluit că Xiaomi va pune o cameră periscop nouă şi "care va şoca pe toată lumea" pe viitorul model Ultra. Ce ar putea fi? Eventual senzorul cel nou telephoto periscopic de la LG, care oferă zoom lossless/seamless între 4X optic şi 9X optic şi asta într-un format compact.

Aparent Xiaomi şi-a mobilizat echipa de optică pentru a crea ceva impresionant, profitând de faptul că Samsung a stagnat la camerele telephoto în ultimii 3 ani. Să treacă oare de zoom optic 10X? S-a vorbit si despre gimbal pentru acest Ultra. 

Ce e drept fiecare Xiaomi Ultra a mizat mai degrabă pe upgrade-uri de cameră, dacă ar fi să arăt cu degetul spre o dotare anume. Xiaomi 12S Ultra avea acel senzor mare de 1 inch Sony IMX989, iar Xiaomi Mi 11 Ultra miza pe utilizarea camerei principale drept camera selfie, folosind ecranul din spate.

Între timp zvonacul Digital Chat Station a dezvăluit detalii despre Xiaomi 13 Ultra pe reţeaua de socializare Weibo. El se aşteaptă ca dispozitivul să fie dotat cu până la 16 GB RAM LPDDR5X şi până la 1 TB stocare UFS 4.0. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.