Jump to content

Ce telefon folosește Bill Gates în 2023? Miliardarul a făcut upgrade, renunțând la fostul Galaxy Z Fold 3

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Ce telefon folosește Bill Gates în 2023? Miliardarul a făcut upgrade, renunțând la fostul Galaxy Z Fold 3</b>Undeva la jumătatea anului 2022 am aflat ce telefon folosește Bill Gates ca Daily Driver. Dacă în trecut miliardarul folosea două smartphone-uri concomitent, unul iOS și altul Android, în 2017 am aflat că el preferă terminalele Android. O nouă sesiune

Undeva la jumătatea anului 2022 am aflat ce telefon folosește Bill Gates ca Daily Driver. Dacă în trecut miliardarul folosea două smartphone-uri concomitent, unul iOS și altul Android, în 2017 am aflat că el preferă terminalele Android. O nouă sesiune AMA (Ask Me Anything) a avut loc pe Reddit, iar Gates a dezvăluit faptul că a renunțat la Galaxy Z Fold 3, în favoarea succesorului, pliabilul Galaxy Z Fold 4.

Upgrade-ul se pare că e pus pe seama unui cadou din partea șefului Samsung, Lee Jay-Yong. Acesta i-ar fi dăruit miliardarului un Galaxy Z Fold 4 în urmă cu ceva timp, când cei doi s-au întâlnit în Coreea de Sud. Bill Gates mai spune că mărimea display-ului facilitează folosirea software-ului Microsoft, precum aplicația Outlook. El mai spune că nu folosește o tabletă, doar acest telefon și un laptop cu Windows. Probabil vorbim despre un dispozitiv din gama Surface, deși nu menționează exact modelul.

reddit-billgates_592x319.jpg

În schimb, am aflat că folosește acasă un desktop Surface Studio, iar în birou are și multe table interactive Surface Hub. Utilizatorul Reddit l-a întrebat pe Gates și ce planuri are compania pentru succesorul lui Surface Duo 2, însa miliardarul a ezitat să răspundă. Întrebarea e bună, având în vedere că în online au apărut zvonuri conform cărora Surface Duo 3 ar urma să primească un design în stil Galaxy Z Fold 4.

Luând în considerare preferințele lui Gates în materie de smartphone-uri, acest lucru chiar e posibil. Compania ar avea și distribuitor de display-uri pliabile, fiind în relații bune cu Samsung. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/ce-telefon-foloseste-bill-gates-in-2023-miliardarul-a-facut-upgrade-renuntand-la-fostul-galaxy-z-fold-3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.