Jump to content

Samsung taie varianta Galaxy S24+ de pe lista telefoanelor pregătite pentru 2024 (zvon)

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung taie varianta Galaxy S24+ de pe lista telefoanelor pregătite pentru 2024 (zvon)</b>Această zi de 11 ianuarie 2023 pare a fi ziua Samsung dacă ne uităm asupra știrilor postate în ultimele ore. Am început dimineața odată cu aflarea veștii că într-adevăr lansarea seriei de telefoane flagship Galaxy S23 va avea loc pe data

Această zi de 11 ianuarie 2023 pare a fi ziua Samsung dacă ne uităm asupra știrilor postate în ultimele ore. Am început dimineața odată cu aflarea veștii că într-adevăr lansarea seriei de telefoane flagship Galaxy S23 va avea loc pe data de 1 februarie, ca la scurt timp distanță să descoperim și prima ofertă de precomandă din România, cu 500 de lei extra reducere pentru cei care se preînregistrează aici.

Acum vin detalii despre modelele succesor, din 2024, sau mai bine zis despre lipsa lor. Dacă ultimii ai au fost marcați de 3 modele Galaxy S în fiecare an, se pare că din 2024 rețeta se schimb, pentru că Samsung ar tăia de pe listă modelul Galaxy S24+. Nu o spunem noi, ci publicația sud-coreeană The Elec, care a descoperit detalii despre următoarele flagship-uri, parte din proiectul DM.

Acesta este numele proiectului cunoscut la nivel intern și în mod interesant include doar subiecții DM1 și DM3, lipsa fiind DM2 - asociată în primă fază lui Galaxy S24+. Există și posibilitatea ca DM2 să fie adăugat ulterior în proiect, dar pentru moment se lucrează doar la S24 și S24 Ultra.

Mă gândesc la o variantă în care renunțarea la modelul Plus are sens în situația în care modelul de bază Galaxy S24 va aduce un boost de diagonală, de la 6.1 inch la 6.3-6.4 inch să spunem, scenariu în care nu ar mai fi nevoie de un S24+. Nici seria S23 nu se va diferenția prea mult dacă ne raportăm la S23-S23 Plus. 

Desigur, totul este doar la stadiul de zvon momentan și mai avem de așteptat până prin noiembrie-decembrie pentru a știi clar dacă aceasta va fi calea urmată de Samsung. Cumva lucrurile se leagă dacă ne amintim că recent am aflat despre anularea lui Galaxy A74, înlocuit de Galaxy S22 FE.

În 2024 se renunță și la seria Galaxy FE, moment în care cred că Samsung va aduce pe piață mai multe pliabile, poate chiar o serie nouă. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/samsung-taie-varianta-galaxy-s24-plus-de-pe-lista-telefoanelor-pregatite-pentru-2024-zvon

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.