Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra va include o cameră telephoto cu zoom variabil, zoom maxim 150X

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy S24 Ultra va include o cameră telephoto cu zoom variabil, zoom maxim 150X</b>Acum că avem o idee destul de clară cu privire la ce ne aduce seria Galaxy S23, începem să vedem tot mai multe funcţii legate de Galaxy S24. Recent am aflat că nu va exista un Galaxy S24+ şi că S24 Ultra va avea "zoom optic fără

Acum că avem o idee destul de clară cu privire la ce ne aduce seria Galaxy S23, începem să vedem tot mai multe funcţii legate de Galaxy S24. Recent am aflat că nu va exista un Galaxy S24+ şi că S24 Ultra va avea "zoom optic fără pierdere de detalii", plus senzor foto nou pentru camera telephoto. Sunt în cărţi şi suportul Wi-Fi 7 şi conexiunea prin satelit.

Vestea zilei e totuşi că Galaxy S24 Ultra va aduce o cameră cu design optic de generaţie a patra şi o deschidere între F/2.5 şi F/2.9. I-ar permite telefonului să ofere un zoom digital de până la 150X. Gurile rele spun că şi senzorul LG Innotek telephoto dezvăluit luna viitoare ar putea ajunge pe S24 Ultra. Acel senzor oferă zoom continuu între 4X şi 9X.

S24 ULTRA

Sursa menţionează şi zoom variabil, ceva văzut pe telefoanele Xperia acum 2 ani dacă îmi amintesc bine. Cumva sursa a ţinut să precizeze şi că în ciuda acestor inovaţii, tot Xiaomi 13 Ultra ar urma să aibă o cameră telephoto mai impresionantă. Acesta ar trebui să vină la vară. Pentru o perioadă s-a zvonit că acel model va sosi la MWC 2023, dar apoi a fost amânat.

Modelul Xiaomi ar putea aduce zoom 200X şi o cameră telephoto cu zoom optic de minim 10X. Trebuie să recunoaştem că de la Galaxy S21 Ultra încoace lucrurile au cam stagnat în zona zoom-ului camerelor telephoto. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.