Jump to content

CONT PIERDUT


Tunetull
 Share

Recommended Posts

Salutare si respect staf-ului, am o mica problema si nu stiu unde sa ma adresez, am avut un cont si a disparut cand am incercat sa ma conectez mi-a dat sa fac un cont nou, am mail din 2021 in care am cerut recuperare de parola la cont fix pe username-ul asta YtMimiMP, acum e ca si disparut, nu il mai pot accesa. Va rog ajutor!

image.thumb.png.79d0e09b0d8df786c5027d22992c67f0.png

Edited by Tunetull
Link to comment
Share on other sites

In mare parte daca ti ai uitat parola email etc poti face un recovery direct pe website (asta daca stii si pe cv ai mai jucat rpg1 sau rpg2) daca nu gasesti nicio solutie si adminii nu te pot ajuta nici asa, ramane doar sa faci un ticket aici pe forum la Kelton si probabil daca poate te va ajuta, eu personal nu am gasit conturi nici pe rpg1 nici pe rpg2 (conturi ma refer la cv mai mare) am gasit 1 cont pe rpg1 din 2019 si unul din 2022 acuma pe rpg2, mai bine fai un ticket explica tot ce stii, poti sa dai si emailul ultimul care ti l aduci aminte si parola si probabil vei gasi contul. Aici nu te putem ajuta decat sa te indrumam. Succes poti face un ticket sau recovery poti reveni in decurs de 3 zile aici cu un reply daca ai rezolvat ceva.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

"Jucătorii care și-au pierdut accesul la cont din diferite motive pot face o cerere de recuperare cont intrând pe pagina de login și apăsând pe butonul "Lost your account?".

 

Link Wiki: https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Website:Account_Recovery

 

Link Account recovery: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/recoverAccount

 

Succes!

Edited by Kaleidoscope
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.