Jump to content

OnePlus 11 5G se vinde la DIGI; Primul OnePlus vândut de operator vine cu beneficii

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus 11 5G se vinde la DIGI; Primul OnePlus vândut de operator vine cu beneficii</b>Pe 7 februarie OnePlus 11 5G a debutat la nivel global, inclusiv în România şi am avut o surpriză: era listat și în oferta Digi. E primul telefon OnePlus care ajunge în oferta DIGI, iar beneficiile le aflaţi mai jos.

Pe 7 februarie OnePlus 11 5G a debutat la nivel global, inclusiv în România şi am avut o surpriză: era listat și în oferta Digi. E primul telefon OnePlus care ajunge în oferta DIGI, iar beneficiile le aflaţi mai jos.

Am aflat de această listă prin intermediul unei discuţii de pe pagina noastră de Facebook. Se pare că joncţiunea dintre OPPO şi OnePlus aduce şi beneficii, dar merge şi invers, deoarece OnePlus a adus Hasselblad în ograda OPPO.

OnePlus 11 5G se vinde la DIGI; Primul OnePlus vândut de operator vine cu beneficii

Despre ce este vorba.. Având în vedere că OnePlus 11 e listat de Digi, va avea mai mult ca sigur suport pentru VoWiFi şi VoLTE în reţeaua acestui operator.

Telefonul se poate cumpăra de la DIGI doar pe verde deocamdată şi vine şi cu e-voucher de 300 de lei. Vine cu variante de abonament Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2 şi costă 4999 lei preţ întreg cu abonament Nelimitat. Există şi opţiunea Portrait Prepaid cu Nelimitat x 12 rate şi cu 2999 lei avans, plus Portat abonament Nelimitat x 12 rate la 2499 lei avans.

Telefonul a primit deja unboxing şi review de la noi şi aduce procesor Snapdragon 8 Gen 2 fără throttling, ecran AMOLED LTPO3 luminos şi o filmare "ca pe vremuri de bună". Culorile Hasselblad încep să se simtă!

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/oneplus-11-5g-se-vinde-la-digi-primul-oneplus-vandut-de-operator-vine-cu-beneficii

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.