Jump to content

Xiaomi 12 Lite: Hardware cu upgrade de ecran, camera principală, dar şi unele downgrade-uri

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 12 Lite: Hardware cu upgrade de ecran, camera principală, dar şi unele downgrade-uri</b>Xiaomi 12 Lite aduce foarte uşoare upgrade-uri de la cei doi predecesori ai săi şi mă refer la Xiaomi Mi 11 Lite 5G şi Xiaomi 11 Lite 5G NE. Poate cel mai mare implica trecerea la o cameră principală de 108 megapixeli...

Xiaomi 12 Lite aduce foarte uşoare upgrade-uri de la cei doi predecesori ai săi şi mă refer la Xiaomi Mi 11 Lite 5G şi Xiaomi 11 Lite 5G NE. Poate cel mai mare implica trecerea la o cameră principală de 108 megapixeli...

Ecranul rămâne un AMOLED de 6.55 inch, doar că acum vine cu câteva atribute de flagship: Dolby Vision, 68 de miliarde de culori afişate şi e un panou 12 bit. Are refresh rate de 120 Hz, HDR10+ şi rezoluţie de 2400 x 1080 pixeli. Vine cu protecţie Gorilla Glass 5. La interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G de 6 nm, teoretic downgrade de la Snapdragon 780 de pe Xiaomi Mi 11 Lite 5G şi acelaşi CPU de pe Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Are 8 nuclee, frecvenţa de 2.4 GHz şi GPU Adreno 642L. Mai vine cu 6 sau 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare UFS 2.2. Îi lipsesc jack-ul audio şi slotul microSD. Bateria de 4300 mAh e cu 50 mAh mai mare decât la predecesori şi se încarcă acum la 67W, lucru oferit mulţumită încărcătorului din cutie. Avem parte şi de difuzoare stereo, emiţător infraroşu, NFC pentru plata contactless şi nu am uitat de 5G sau Wi-Fi 6. Există şi Bluetooth 5.2 pe lista de specs, GPS, Glonass, BDS, Galileo, QZSS, dar şi port USB-C 2.0 jos.

La camere începem cu cea selfie, de 32 MP decupată în ecran, care vine în locul celei de 20 MP de pe modelele din 2021. Vestea cea mai bună? Are autofocalizare. În spate, camera principală de 64 MP de pe Xiaomi Mi 11 Lite 5G a fost înlocuită cu una de 108 megapixeli, cu deschidere F/1.9 şi PDAF. O secundează aceeaşi cameră de 8 MP ultrawide că la predecesori, dar a dispărut cea Telephoto Macro de 5 MP, downgradata la una de 2 MP Macro.

Primim şi blitz dual LED, dual tone şi filmare 4K la 30 FPS. Pentru securitate există un cititor de amprente optic integrat în ecran. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/xiaomi-12-lite-hardware-cu-upgrade-de-ecran-camera-principala-dar-si-unele-downgrade-uri

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.