Jump to content

Motorola Moto G32: Baterie cu accent mai mult pe "work hard" decât "play hard"

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Moto G32: Baterie cu accent mai mult pe "work hard" decât "play hard"</b>Motorola Moto G32 "îşi face norma", având o baterie de 5000 mAh, care a devenit deja standardul din industrie. Se încarcă la 30W, dar din păcate nu am avut încărcător în cutie. Staţi liniştiţi, voi îl primiţi, la noi a fost o încurcătură de logistică.

Motorola Moto G32 "îşi face norma", având o baterie de 5000 mAh, care a devenit deja standardul din industrie. Se încarcă la 30W, dar din păcate nu am avut încărcător în cutie. Staţi liniştiţi, voi îl primiţi, la noi a fost o încurcătură de logistică.

În fine, am dat drumul la 8 ore de video-uri pentru pisici, clip pe care l-am găsit pe YouTub când am vrut să testez dacă pot ţine pisica cu ochii în TV câteva ore. Am atins 14 ore şi 48 de minute de playback video, nici rău, nici grozav. E peste Redmi 10, Huawei nova 9 SE, realme C35 şi Honor X8. E sub Honor Magic 4 Lite şi vivo Y70, dar şi Huawei Nova 9.

Cumva apreciez mă mult rezultatul din PCMark, cu ale sale 13 ore şi 41 de minute. Înseamnă că prinzi un weekend întreg de gaming pe canapea la o adică. E peste Moto G30 cu 1 minut, Huawei Nova Y70 şi vivo Y70. E sub OPPO a72, POCO M4 Pro şi Moto G52. Încărcarea necesită 2 ore şi 14 minute, prea lung pentru orice pretenţii ai avea. În 30 de minute am ajuns la 30%.

Setările includ Battery Saver, Adaptive Battery, Optimized Charge şi protecţie la supraîncărcare. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/motorola-moto-g32-baterie-cu-accent-mai-mult-pe-work-hard-decat-play-hard

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.