Jump to content

Motorola RAZR 2022: Conectivitate pregătită de gaming, streaming, Ready For

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola RAZR 2022: Conectivitate pregătită de gaming, streaming, Ready For</b>Bifam şi toate opţiunile de conectivitate, începând cu port USB-C 3.1, până la Wi-Fi 6E, 5G, Bluetooth 5.2, GPS dual band şi NFC. Apelurile se aud clar şi tare, iar la SpeedTest am atins până la 786 Mbps la download 5G în reţeaua Orange România

Bifam şi toate opţiunile de conectivitate, începând cu port USB-C 3.1, până la Wi-Fi 6E, 5G, Bluetooth 5.2, GPS dual band şi NFC.

Apelurile se aud clar şi tare, iar la SpeedTest am atins până la 786 Mbps la download 5G în reţeaua Orange România, iar la upload avem 57.9 Mbps. La Wi-Fi avem 727 Mbps la download şi la upload 850 Mbps. 

Nu am uitat de platforma Ready For, care necesită conexiunea wireless (Miracast) la un monitor sau TV sau via cablu de la USB-C la HDMI sau cablu USB-C la USB-C cu un monitor compatibil. Atenţie, telefonul oferă şi un combo de nano SIM cu eSIM. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/motorola-razr-2022-conectivitate

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.