Jump to content

Cum dai skip la coadă la McDonald's cu Mobile Order & Pay din aplicația McDonald's România

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Cum dai skip la coadă la McDonald's cu Mobile Order & Pay din aplicația McDonald's România</b>Mai țineți minte când v-am prezentat aplicația McDonald's România pentru telefoane mobile și ofertele speciale pe care le aducea? Acum am aflat că a primit o funcție care îți permite să nu mai stai la coadă la McDonald's, un lifehack de care

Mai țineți minte când v-am prezentat aplicația McDonald's România pentru telefoane mobile și ofertele speciale pe care le aducea? Acum am aflat că a primit o funcție care îți permite să nu mai stai la coadă la McDonald's, un lifehack de care, zic eu, că avem nevoie cu toții. Suntem mereu în criză de timp, nu vrem să fim nepoliticoși și să sărim coada, așa că o eliminăm din ecuație complet, folosind funcția Mobile Order & Pay din aplicația de mobil McDonald's România.

În primul rând, imediat ce deschizi aplicaţia McDonald's România vei remarca în partea de sus un chenar roşu şi deviza "Nu trebuie să fii VIP ca să comanzi prin MOP". MOP este Mobile Order & Pay, adică o alternativă pentru comenzile plasate în mod obișnuit la casa de marcat sau la kioskurile digitale din restaurant, utilizând funcția din aplicație. Tu o poţi folosi direct din maşină, în drum spre restaurant sau stând la masă la restaurant, relaxat.

Intri în aplicație, apeşi pe opțiunea "Comandă" şi apoi alegi restaurantul de pe hartă. Îl poţi alege pe cel mai apropiat de tine, cu condiţia să aibă iconul verde aprins, semn că ai Mobile Order & Pay acolo. Odată apăsat pe iconul respectiv, ai opţiunea "Comandă aici", şi poţi începe să alegi preparatele din meniu. Îmi place să văd şi că aplicaţia reţine ce am comandat ultima oară sau ce comand de obicei, ştie că îmi place Big Mac mai mult decât Big Tasty şi că prefer shake-ul de ciocolată, nu cel de vanilie.

După ce ai adăugat tot ce ai nevoie în coş ajungi la fereastra cu "Alege opţiunea de ridicare" şi aici ai 3 opţiuni:

• casa de marcat
  • McDrive
  • servire la masă

În cazul primei opţiuni urmăreşti ecranul de deasupra casei de marcat şi te duci să îţi ridici comanda când îţi apare numărul acolo. La McDrive te poţi duce direct cu maşina să ridici din zona Drive-Thru, iar servirea la masă este... exact cum îi spune numele. Tu aştepţi la masă şi vine comanda. Cel mai tare lucru la această opţiune e că o poţi folosi și așa cum am făcut eu în clip, pentru a comanda cafeaua.  

Chit că eu inițial comandasem din maşină, cu ridicare la casa de marcat, am lansat o a doua comandă din restaurant, pentru o cafea şi am introdus numărul mesei, astfel încât comanda să îmi fie adusă acolo. Intuitiv, fără cozi, fără contact. Plata se poate face cu cardul şi Apple Pay, iar aplicaţia e disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android. 

Nu uitaţi şi de punctele de loialitate (găsite în zona MyM Rewards din aplicaţie), astfel că de fiecare dată când comandaţi, primiţi 10 puncte de loialitate, iar 1 leu cheltuit înseamnă 10 puncte. Cu aceste puncte puteţi revendica ofertele speciale zilnice. 

Am scăpat de cozi şi am găsit o modalitate de a câştiga timp, chiar şi când vrem ceva bun de la unul dintre cele mai populare lanțuri de restaurante din lume. Beneficiile sunt 3 mari şi late:

• timp economisit
  • plata şi preluarea comenzii fără contact
  • recompense, oferte, puncte de loialitate

Şi totul doar cu funcția Mobile Order & Pay din aplicația McDonald's de pe telefonul pe care îl folosim atât de des pe parcursul zilei. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/aplicatii-telefoane/cum-dai-skip-la-coada-la-mcdonald-s-cu-mobile-order-pay-din-aplicatia-mcdonald-s-romania

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.