Jump to content

HONOR Magic5 Lite: Conectivitate cu de toate, dacă nu punem la socoteală Wi-Fi 6

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>HONOR Magic5 Lite: Conectivitate cu de toate, dacă nu punem la socoteală Wi-Fi 6</b>La capitolul conectivitate stăm foarte bine pentru un mid-range aici în cazul lui Honor Magic5 Lite. Pe listă bifăm Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/5G), Bluetooth 5.1, GPS, GLONASS, BDS, cât și NFC pentru plata rapidă atunci când îți lași portofelul

La capitolul conectivitate stăm foarte bine pentru un mid-range aici în cazul lui Honor Magic5 Lite. Pe listă bifăm Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/5G), Bluetooth 5.1, GPS, GLONASS, BDS, cât și NFC pentru plata rapidă atunci când îți lași portofelul acasă.

În zona inferioară găsim și portul USB Type-C (rămas la versiunea 2.0), iar pe partea de SIM găsim suport dual nano-SIM, dual stand-by. Telefonul nu are jack audio și cred că îi mai lipsește emițătorul infraroșu, deși nu mai este atât de important pentru mulți dintre noi. 

Am făcut desigur și teste de viteză folosind SpeedTest de la Ookla, aplicație în care am atins 356 Mbps la download 5G în rețeaua Orange și 52.3 Mbps la upload. Am trecut și la testul Wi-Fi unde pe un abonament Digi de 1 Gbps am atins 302 Mbps la download și 346 Mbps la upload.

Lipsa ar fi Wi-Fi 6, dar la ce viteze ai nu e o pierdere mare. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/honor-magic5-lite-conectivitate

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.