Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Preț și disponibilitate realme C55 în România


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Preț și disponibilitate realme C55 în România</b>realme C55 a atras multe priviri la debut, dar nu pentru dotările hardware pe care le integra, ci pentru sistemul de notificări numit Mini Capsule inspirat de la Dynamic Island de pe iPhone 14 Pro. De astăzi modele realme este disponibil și local

 

realme C55 a atras multe priviri la debut, dar nu pentru dotările hardware pe care le integra, ci pentru sistemul de notificări numit Mini Capsule inspirat de la Dynamic Island de pe iPhone 14 Pro. De astăzi modele realme este disponibil și local, motiv pentru care am decis să punem la cale un articol dedicat Preț și Disponibilitate.

 

realme c55

 

Înainte de a afla cât costă, ar trebui să ne amintim și dotările. Avem aici de-a face cu un telefon de buget ce pune la bătaie un ecran IPS LCD de 6.72 inch (FHD+, 90Hz) și procesor octa-core MediaTek Helio G88 (12nm). Are configurații cu 6 sau 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB stocare flash, cât și slot microSD. 

 

8/256GB Disponibilitate
eMAG     
QuickMobile  975 lei (folosind codul QUICK202)  Livrare în 7 zile 
Compari     

 

Primim cameră selfie de 8 mpx, cameră duală de 64 mpx wide + 2 mpx bokeh în spate și baterie de 5000 mAh cu alimentare rapidă la 33W pe fir. Avem și scanner de amprente lateral, Android 13 din fabrică și port USB Type-C la bază pentru încărcare și sincronizare date.

 

Partea interesantă este reprezentată de către sistemul de notificări Mini Capsule care se extinde în jurul decupajului selfie pentru a prezenta notificări într-o manieră vizuală arătoasă, fix ca pe iPhone. Telefonul vine pe negru, verde sau gradient. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.