Gabiiii Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Multam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Frumos Bravo tie, arata foarte bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Aceea cu corleone e foarte frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 New.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mApY Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Frumoase, mai fa si altele sunt doar doua imi place v1 ca este si un render Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 OMG ! Ce de comentarii aiurea, chiar aiurea. Ma mir unde sunt Designerii aia... Eddie lasa textul de o parte, bazeaza-te pe Smudge + Anime esti la inceput. Urmeaza cateva tutoriale de integrarea efectelor + textului, ceva usor pentru inceput. Bafta pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 OMG ! Ce de comentarii aiurea, chiar aiurea. Ma mir unde sunt Designerii aia... Eddie lasa textul de o parte, bazeaza-te pe Smudge + Anime esti la inceput. Urmeaza cateva tutoriale de integrarea efectelor + textului, ceva usor pentru inceput. Bafta pe viitor. Mersi mult,asa o sa fac...primul comment corect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Hai să iţi dau şi eu nişte sfaturi : 1. Salvează creaţile in format png, pt. că au o claritate mult superioară , dacă deja o faci e bine. 2. Caută pe abduzeeo , smudge tuts, şi ai să găseşti acolo la tutoriale, de numai vezi. Iţi mai zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Am facut o lucrare, stefan (1.) am facut , (2.) o sa fac.......Sper sa fie mai buna,multam de sfaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ai grija la redimensionare. Tine apasat Shift si click stanga atunci cand redimensionezi [ render/c4d/textura ] orice. Lasa textul acum, bazeazate pe integrarea efectelor, cu timpu o sa evoluezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Asta-mi spun toti,chiar nu inteleg cum sa rediminsionez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Asta-mi spun toti,chiar nu inteleg cum sa rediminsionez... Lasa-mi id tau de YM/Skype , sa-ti explic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ma mir unde sunt Designerii aia... Cred ca bati un apropo pe undeva. Designerii au facut deja cereri warn-up pentru toti cei ce au facut +1 pe aici, mai exact cei ce au facut +1 pe la sectiunea Photoshop. Ai o mare problema cu redimensionatul. Dupa ce introduci renderul in viitoarea lucrare, apesi CTRL+T pentru redimensionare(banuiesc ca sti). Cand il redimensionezi, tragi doar de colturi, tinand apasata tasta Shift. Textul incearca sa-l pozitionezi cat mai aproape de umarul personajului. Un text aruncat printr-un colt nu arata bine. Ai putea incepe sa folosesti GradienMapuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Incearca sa faci border, faci un layer nou, dai apply image, apoi te duci la edit stroke si alegi negru/alb 1/2px. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Si acum intrebarea: Ce sunt gradient mapurile si cum le faC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinnR Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Imi plac , vreau sa ma apuc si eu de PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Aici...sa vad,oare ce-am mai gresit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Ai pus renderu peste border. Textu aruncat aiurea. Efecte nepotrivite pentru tema lucrarii. Ai mare grija la detalii, fi atent, nu te grabii daca vrei sa-ti iasa ceva frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nu Mai Am Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Mi-e mi se pare ca sunt frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1uh1 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) fain good job. Edited January 23, 2011 by c1uh1z0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkuletz Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 numi prea place dar GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Renderul e prea inchis, puteai sa adaugi putina lumina cu brush tool. Nu e decupat bine(nu ca eu mas pricepe mai mult ) Mie mi se pare cam neintegrat renderul ( din nou, nu ca eu mas pricepe mai mult) Si textul e prea mare... cum ne zic toti, sa lasam textul pana nu avansam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsT Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) reusite Edited January 25, 2011 by WsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Sunt reusite , oricum gg pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts