Jump to content

Redmi Note 12 Pro 5G: Acustică stereo cu difuzoare dedicate, Dolby Atmos

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Redmi Note 12 Pro 5G: Acustică stereo cu difuzoare dedicate, Dolby Atmos</b>Redmi Note 12 Pro 5G deși telefon mid-range, continuă să livreze difuzoare stereo fix cum au făcut-o și predecesorii săi, iar în mod interesant nu avem setup-ul clasic de earpiece + difuzor de jos pentru a crea sunetul stereo, ci două difuzoare

Redmi Note 12 Pro 5G deși telefon mid-range, continuă să livreze difuzoare stereo fix cum au făcut-o și predecesorii săi, iar în mod interesant nu avem setup-ul clasic de earpiece + difuzor de jos pentru a crea sunetul stereo, ci două difuzoare separate sus și jos cu propria lor grilă de eliberat sunetul spre ascultător.

Telefonul livrează și jack audio 3.5 mm cu suport 24-bit/192kHz. În aplicația preinstalată Music ai preseturi pentru modurile Dynamic, Video, Music sau Voice, iar tot aici găsești un egalizator grafic pentru moduri Custom, Rock, Jazz, Pop, Clssical, Hip Hop, Blues, Electronic sau Metal. Atunci când conectezi căștile poți bifa Hi-Fi Audio, ai un egalizator dedicat.

Primești și acustică Dolby Atmos. Testele realizate cu decibelmetru arată 76.5 dBa sus, 85.4 dBa jos la testul cu sample-ul nostru audio, fiind peste OPPO Find N2 Flip și chiar Galaxy S22. Am atins 90.8 dBa atunci când ne-am jucat, mai modest dar totuși peste Xperia 5 IV. Scoruri mai mici decât predecesorul, nu atât de gălăgios dar cu sunet clar redat, un egalizator cu multe opțiuni și per total livrând o experiență satisfăcătoare la capitolul audio.

Nu am simțit atât de mult bas-ul, dar se simte o mică vibrație la volum maxim iar difuzoarele sunt destul de ușor de acoperit atunci când te joci datorită plasării pe ramă sus/jos. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/redmi-note-12-pro-5g-acustica

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.