Jump to content

Bug email validare (scam?)

Pandele Marian
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: dext3r.

Server: RPG2

Descrierea bugului: Salutare, eu acuma o perioada de timp am incercat sa ma conectez pe b-zone, respectiv RPG2, dar din pacat vazusem ca cineva mi-o luase inainte si pusase auth (2fa), in urma disutiilor intr-un topic aferent, @ Kelton a rezolvat problema si ii multumesc din nou pentru asta. Ceea ce am tinut eu minte atunci, este ca de multe ori mi-au uitat parola cand incercam sa ma conectez si am facut 'recover' pentru asta, accesand un link din e-mail care functionat, dar arata de tipul 'rpg2s.blablabla.' Diferenta dintre aceste 2 link-uri o face 's'-ul acela dupa rpg2, iar in momentul in care intram in link totul era exact la fel ca pe pagina oficiala, dar site-ul apare nesigur in browser. Intrebarea mea este daca acesta este un scam sau este pur si simplu imaginatia mea si asa 'arata' toate email-urile trimise de catre comunitate atunci cand dai 'recover', 'validare', blablabla. (aveti mai jos o imagine)

Screenshot(s): 

dovadaaaa.png

Așa sunt toate linkurile trimise pentru recuperări și validări. La modul cum e configurat hostul nu funcționa să trimită linkuri pe domeniul normal care e pe HTTPS, ci doar pe domeniul de tip HTTP, de aici și clona de tip rpgs.b-zone.ro sau rpg2s.b-zone.ro

Sunt tot domenii b-zone, folosite expre pentru validări, recuperări, etc. Nu te vei putea conecta pe respectivele site-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.