DaniSteptu Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 * Nick-ul tau: Dani_Steptu * Descrierea bugului: Fiind in F.B.I. trebuie sa verificam persoanele inainte de a le aresta/omora prin comanda /mdc,iar cei cu wanted 1-5 au voie la predare iar cei care au Wanted 6 Nu au voie daca au la /MDC "Robber,Runner,abuz de esc,complice" si sa zic ca suspectul are wanted 6 pentru "Robber" de ex.... Bun,el ar putea sa intre intr-o masina de politie si sa primeasca "Stealing Police Vehicle" sau orice alceva ce-i da wanted,apoi el ramane tot cu wanted 6 dar cu alt Motiv al crimei. * ScreenShot(s): Un exemplu'. Aici are wanted 6 pentru robber unde nu are voie sa se predea. Iar dupa ce intra intr-o masina de politie,are alta crima Sper sa se rezolve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIRO Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Nu este bug , in /mdc iti arata ultima crima comisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phelipe Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Nu este un bug,ci un abuz,arata ultima fapta facuta de infractor,da cum toti sunt cu ochii numai pe inselaciuni,incearca toate modalitatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Este foarte enervanta aceasta chestie, fie ea bug sau nu .... Propun ca atunci cand ai wanted 6 , sa nu ti se mai adauge nici'o crima --> De ex : Am wanted 6 ( bank robbery ) , omor pe cineva -> Sa nu imi mai arate "first deagree murderer" --> Astfel nu ne va mai induce in eroare /mdc 'ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Nu este un bug,ci un abuz,arata ultima fapta facuta de infractor,da cum toti sunt cu ochii numai pe inselaciuni,incearca toate modalitatile. E normal....adica un BUG ABUSE. Daca poti profita de pe urma acestei probleme,stiu ca arata ultima infractiune dar nu ce sa zic alceva? sa postezi la Propuneri server sau ce? Mi-e mi s-a parut ca e un "bug" hai sa nu zic chiar bug in fine...de care multi care stiu de el abuzeaza. Adica ma refer sa puteti modifica atunci cand ai wanted 6 pe "runner" de ex. in caz ca iti da un cop /su iara sau ceva in genu tot "runner" sa-ti ramana,dar doar la w6 ca sa stim si noi. Ei intra in masina de politie si gata,apoi de la 6000 de secunde trec la 1080 asa? pentru Stealing Police ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremith Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Iti arata ultima crima comisa..dar daca da relog arata ***** si atunci inseamna ca trebuie sa il omori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRC1 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 no bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 astai nui bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 no bug. astai nui bug Poate incetati cu +1. ON : Sau, cel mai bine ar fi ca la Crime sa scrie TOATE crimele facute, De exempluc : Mobile Data Computer Crime : Bank robbery, stealling a police vehicle, first degree murder Si tot asa, astfel am stii absolut tot ce a facut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Poate incetati cu +1. ON : Sau, cel mai bine ar fi ca la Crime sa scrie TOATE crimele facute, De exempluc : Mobile Data Computer Crime : Bank robbery, stealling a police vehicle, first degree murder Si tot asa, astfel am stii absolut tot ce a facut.. Asta ar fi o idee foarte buna si asa indiferent de /q(foarte multi abuzeaza) , sau first degree murder s.a.m.d s`ar stii daca are drept sau nu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.